Gökbulak’tan Hartamacıya tepki

Çayırova 23.03.2019 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gökbulak’tan Hartamacıya tepki

Geçmiş dönemlerde Cumhuriyet halk partisinin Çayırova belediye meclis üyeliği görevini 2 dönem yapan Fahrettin Gökbulak,ilçe başkanı Hartamacı’nın pankart açıklamasına sert tepki gösterdi

Millet İttifakı'nın önceki gün  Kocaeli'nde gerçekleştirdiği mitingde açılan bir pankart dikkat çekmişti. 'Çayırova'da neden ittifak yok' yazılı pankart hakkında, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı açıklamalarda bulunmuş biz,yüzyıllık partiyiz,adaylarımızın arkasında dururuz açıklamasında bulunmuştu Çatin Hartamacı’nın bu açıklamasına Fahrettin Gökbulak’tan sert tepki geldi,Fahrettin Gökbulak yaptığı açıklamada;"Sayın genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu İYİ partiyle iş birliğini bizlerde tabanda uygulamaya çalışıyoruz.Oysa Çayırova cumhuriyet halk partisi ilçe başkanı Çetin Hartamacı bu çıkışıyla genel merkez üstünde yada kendisini sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun üstünde görme densizliğini göstermektedir işte ben ve arkadaşlarımızında isyanı bu tutumadır." dedi. CUMHURİYET HALK PARTİSİNE ZARAR VERİYORLAR Açıklamalarına devam eden Gökbulak,cumhuriyet halk partisi bizim değerimizdir,bu arkadaşlarımızın partimize verdikleri zarara daha fazla duyarsız kalmamız beklenemez.,Dedi.
Geçmiş dönemlerde Cumhuriyet halk partisinin Çayırova belediye meclis üyeliği görevini 2 dönem yapan Fahrettin Gökbulak,ilçe başkanı Hartamacı’nın pankart açıklamasına sert tepki gösterdi

Millet İttifakı'nın önceki gün  Kocaeli'nde gerçekleştirdiği mitingde açılan bir pankart dikkat çekmişti. 'Çayırova'da neden ittifak yok' yazılı pankart hakkında, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı açıklamalarda bulunmuş biz,yüzyıllık partiyiz,adaylarımızın arkasında dururuz açıklamasında bulunmuştu Çatin Hartamacı’nın bu açıklamasına Fahrettin Gökbulak’tan sert tepki geldi,Fahrettin Gökbulak yaptığı açıklamada;"Sayın genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu İYİ partiyle iş birliğini bizlerde tabanda uygulamaya çalışıyoruz.Oysa Çayırova cumhuriyet halk partisi ilçe başkanı Çetin Hartamacı bu çıkışıyla genel merkez üstünde yada kendisini sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun üstünde görme densizliğini göstermektedir işte ben ve arkadaşlarımızında isyanı bu tutumadır." dedi.


CUMHURİYET HALK PARTİSİNE ZARAR VERİYORLAR
Açıklamalarına devam eden Gökbulak,cumhuriyet halk partisi bizim değerimizdir,bu arkadaşlarımızın partimize verdikleri zarara daha fazla duyarsız kalmamız beklenemez.,Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.