19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÖKMEN: “MESLEKTE NİTELİK ARTTI”

Gebze 29.12.2015 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÖKMEN: “MESLEKTE NİTELİK ARTTI”

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Tesmer Şubesi tarafından hazırlanan staj eğitimini tamamlayan stajyerlere, sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

BİLGİYİ SÖKÜP ALACAKSINIZ  KSMMMO hizmet binasında düzenlenen törende konuşan oda başkanı Fikret Gökmen, “mesleğinizi staj yaptığınız yerlerde daha iyi öğreneceksiniz. Aktif öğrenci olmak zorundasınız. Mesleğimiz sürekli eğitimi, sürekli öğrenmeyi gerektiriyor. Hiç kimse size, gelin şu konuyu zorla öğreteyim diyemez. Sizler bilgiyi alan olacaksınız” diyerek sözlerine başladı. STAJYERLERİ UYARDI Sözlerine devam eden Gökmen, “öncelikle tüm stajyer arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ağırlıklı olarak hazırlıklarınızı 7 tane ders üzerinden gerçekleştireceksiniz. Onun dışında tüm hazırlıklarınız bizzat mesleği icra etmeye yönelik olmalı. Gün geçtikçe mesleğimizde çok ciddi bir nitelik sıçraması oluyor. 1989 yılında mesleği yapanların çoğu lise mezunuydu. Günümüzde ise artık yüksek lisans mezunları sayısı mesleğimizde çok arttı. Sizler de gelecek yıllara en iyi şekilde hazırlanmalısınız” diyerek genç meslektaşlarına yönelik uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.  
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Tesmer Şubesi tarafından hazırlanan staj eğitimini tamamlayan stajyerlere, sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

BİLGİYİ SÖKÜP ALACAKSINIZ 

KSMMMO hizmet binasında düzenlenen törende konuşan oda başkanı Fikret Gökmen, “mesleğinizi staj yaptığınız yerlerde daha iyi öğreneceksiniz. Aktif öğrenci olmak zorundasınız. Mesleğimiz sürekli eğitimi, sürekli öğrenmeyi gerektiriyor. Hiç kimse size, gelin şu konuyu zorla öğreteyim diyemez. Sizler bilgiyi alan olacaksınız” diyerek sözlerine başladı.

STAJYERLERİ UYARDI
Sözlerine devam eden Gökmen, “öncelikle tüm stajyer arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ağırlıklı olarak hazırlıklarınızı 7 tane ders üzerinden gerçekleştireceksiniz. Onun dışında tüm hazırlıklarınız bizzat mesleği icra etmeye yönelik olmalı. Gün geçtikçe mesleğimizde çok ciddi bir nitelik sıçraması oluyor. 1989 yılında mesleği yapanların çoğu lise mezunuydu. Günümüzde ise artık yüksek lisans mezunları sayısı mesleğimizde çok arttı. Sizler de gelecek yıllara en iyi şekilde hazırlanmalısınız” diyerek genç meslektaşlarına yönelik uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.