19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa!

Darıca 16.04.2019 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa!

Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa Matematik Olimpiyatına katılım yoğun oldu

Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi tarafından Ülkemizin saygın Sanayici ve iş adamı (merhum) Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa adı ile İl genelindeki bütün okullara yönelik düzenlediği Matematik olimpiyatının ilk bölümü büyük bir katılımla gerçekleşti. Kocaeli genelinde 70 civarında okulun katıldığı yarışmada 200’ün üzerinde öğrenci yarıştı. Yarışmaya katılan öğrenciler kadar danışman öğretmenler ve velilerin de büyük bir heyecan içerisinde oldukları gözlendi. OKULLARA KATILIM SERTİFİKASI VERİLDİ Yarışma sonunda Okullara Katılım Sertifikası, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi ardından danışman öğretmen, öğrenci, ve veliler proje ortağı Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesini gezdiler. Kocaeli’ndeki tüm ilçelerden okulların katılım sağladığı Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa Matematik Olimpiyatında ilk 9’a giren okullar 2 Mayıs 2019 tarihinde Bağlarbaşı Ortaokulu Spor Salonunda Final yarışmasına katılacaklar. GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL’E VEFA Gökşen Mustafa Yücel’e vefa Matematik Olimpiyatına Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesine, Darıca Kaymakamlığı, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi ve Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi de katkı sundu.
Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa Matematik Olimpiyatına katılım yoğun oldu

Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi tarafından Ülkemizin saygın Sanayici ve iş adamı (merhum) Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa adı ile İl genelindeki bütün okullara yönelik düzenlediği Matematik olimpiyatının ilk bölümü büyük bir katılımla gerçekleşti. Kocaeli genelinde 70 civarında okulun katıldığı yarışmada 200’ün üzerinde öğrenci yarıştı. Yarışmaya katılan öğrenciler kadar danışman öğretmenler ve velilerin de büyük bir heyecan içerisinde oldukları gözlendi.

OKULLARA KATILIM SERTİFİKASI VERİLDİ

Yarışma sonunda Okullara Katılım Sertifikası, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi ardından danışman öğretmen, öğrenci, ve veliler proje ortağı Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesini gezdiler. Kocaeli’ndeki tüm ilçelerden okulların katılım sağladığı Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa Matematik Olimpiyatında ilk 9’a giren okullar 2 Mayıs 2019 tarihinde Bağlarbaşı Ortaokulu Spor Salonunda Final yarışmasına katılacaklar.

GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL’E VEFA

Gökşen Mustafa Yücel’e vefa Matematik Olimpiyatına Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesine, Darıca Kaymakamlığı, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi ve Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi de katkı sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.