19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gol yok umut var 0-0

Spor 12.08.2017 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gol yok umut var 0-0

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği,Kızılcahamam kampında oynadığı 3’ncü hazırlık maçında Çorum Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Bilindiği üzere iki takım 3 gün önce de karşı karşıya gelmiş, mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitmişti.

TÜM OYUNCULAR ŞANS BULDU Kızılcahamam Stadı’nda oynanan mücadeleye; Emre Gamsız, Emre Alan, Cem Tosun, Kerem Kaya, Ramazan Özcan, Doğancan Aynacı, Bünyamin Karataş, Erdem Beytaş, Görkem Güven, Alperen Doğan, Oğuzhan Ceylan ilk 11’iyle başlayan Darıca Gençlerbirliği’nde tüm oyuncular şans buldu. BAŞARILI SAVUNMA Karşılaşmanın ilk yarısında Çorum temsilcisinin akınlarını başarılı bir savunma anlayışıyla durduran sarı yeşilliler, rakip forvetlere gol şansı tanımadı. Mücadelenin ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Teknik Direktör Gürses Kılıç, diğer hazırlık maçlarının aksine bu kez tüm oyuncularına şans tanıdı. YENİ TRANSFERLERE TAM NOT Özellikle defansif anlamda başarılı bir maç çıkaran temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıda etkili ataklar da geliştirerek gelecek adına olumlu sinyaller verdi. Yeni transferlerin adaptasyon sürecini çabuk atlattıkları öğrenilirken, Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın takımının gidişatından memnun olduğu öğrenildi. SON RAKİP SİVAS Kızılcahamam kampındaki son hazırlık maçında bugün 2.Lig ekibi Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği’nin bu mücadeleye ideale yakın bir ilk 11’le çıkması bekleniyor. Ölçü sayılabilecek nitelikteki karşılaşma Kızılcahamam Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak.
3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği,Kızılcahamam kampında oynadığı 3’ncü hazırlık maçında Çorum Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Bilindiği üzere iki takım 3 gün önce de karşı karşıya gelmiş, mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitmişti.

TÜM OYUNCULAR ŞANS BULDU

Kızılcahamam Stadı’nda oynanan mücadeleye; Emre Gamsız, Emre Alan, Cem Tosun, Kerem Kaya, Ramazan Özcan, Doğancan Aynacı, Bünyamin Karataş, Erdem Beytaş, Görkem Güven, Alperen Doğan, Oğuzhan Ceylan ilk 11’iyle başlayan Darıca Gençlerbirliği’nde tüm oyuncular şans buldu.

BAŞARILI SAVUNMA

Karşılaşmanın ilk yarısında Çorum temsilcisinin akınlarını başarılı bir savunma anlayışıyla durduran sarı yeşilliler, rakip forvetlere gol şansı tanımadı. Mücadelenin ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Teknik Direktör Gürses Kılıç, diğer hazırlık maçlarının aksine bu kez tüm oyuncularına şans tanıdı.

YENİ TRANSFERLERE TAM NOT

Özellikle defansif anlamda başarılı bir maç çıkaran temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıda etkili ataklar da geliştirerek gelecek adına olumlu sinyaller verdi. Yeni transferlerin adaptasyon sürecini çabuk atlattıkları öğrenilirken, Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın takımının gidişatından memnun olduğu öğrenildi.

SON RAKİP SİVAS

Kızılcahamam kampındaki son hazırlık maçında bugün 2.Lig ekibi Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği’nin bu mücadeleye ideale yakın bir ilk 11’le çıkması bekleniyor. Ölçü sayılabilecek nitelikteki karşılaşma Kızılcahamam Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.