Gölde Botları Batan 2 Kişiden Biri Kayboldu

Kocaeli 24.03.2016 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gölde Botları Batan 2 Kişiden Biri Kayboldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, balık tutmak için girdikleri gölde botları batan 2 kişiden biri kayboldu.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, balık tutmak için girdikleri gölde botları batan 2 kişiden biri kayboldu. Sakarya'dan geldikleri öğrenilen Hayrettin Yalçın (33) ve Abdullah Ümit Ortaç (26), ağla balık tutmak için yanlarında getirdikleri 2 metrelik şişme botla, Seyitaliler köyündeki Arıklar Göleti'ne açıldı. Yağmur ve şiddetli lodos nedeniyle 2 arkadaşın bindiği bot bir süre sonra alabora oldu. Uzman dalgıç Hayrettin Yalçın, yüzerek karaya ulaşırken, Ortaç kısa sürede gözden kayboldu. Yalçın'ın, yardım istediği köylülerin haber vermesi üzerine, jandarma, sağlık, Büyükşehir Belediyesi itfaiye, AFAD ve  Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri olay yerine sevk edildi. Yüzerek kıyıya ulaşan Hayrettin Yalçın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, botla göle açılan ekiplere botlarının alabora olduğu yeri gösterdi. Ekipler, kayıp kişinin bulunması için çalışma başlatırken, AFAD ekipleri de gölün yüzeyinde tarama çalışması yapıyor. Haberi alan Yalçın ve Ortaç'ın yakınları da arama çalışmalarını izlemek için bölgeye geldi.
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, balık tutmak için girdikleri gölde botları batan 2 kişiden biri kayboldu.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, balık tutmak için girdikleri gölde botları batan 2 kişiden biri kayboldu.

Sakarya'dan geldikleri öğrenilen Hayrettin Yalçın (33) ve Abdullah Ümit Ortaç (26), ağla balık tutmak için yanlarında getirdikleri 2 metrelik şişme botla, Seyitaliler köyündeki Arıklar Göleti'ne açıldı.

Yağmur ve şiddetli lodos nedeniyle 2 arkadaşın bindiği bot bir süre sonra alabora oldu. Uzman dalgıç Hayrettin Yalçın, yüzerek karaya ulaşırken, Ortaç kısa sürede gözden kayboldu.

Yalçın'ın, yardım istediği köylülerin haber vermesi üzerine, jandarma, sağlık, Büyükşehir Belediyesi itfaiye, AFAD ve  
Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yüzerek kıyıya ulaşan Hayrettin Yalçın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, botla göle açılan ekiplere botlarının alabora olduğu yeri gösterdi.

Ekipler, kayıp kişinin bulunması için çalışma başlatırken, AFAD ekipleri de gölün yüzeyinde tarama çalışması yapıyor.

Haberi alan Yalçın ve Ortaç'ın yakınları da arama çalışmalarını izlemek için bölgeye geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.