‘’Gole kapalıyım!’’

Spor 16.02.2018 - 20:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Gole kapalıyım!’’

‘’Gole kapalıyım!’’

Çayırovaspor’un tecrübeli file bekçisi Engin Varıcıoğlu, Balya Belediyespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Son haftalarda takım olarak yükselen form grafiğini skorlara yansıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden tecrübeli eldiven, ‘’Erol Çağlın hocamızla birlikte gerçekten iyi bir hava yakaladık. Aldığımız galibiyetlerin tesadüf olmadığını gösterdiğimizi düşünüyorum’’dedi. SON 5 MAÇIN 3’ÜNDE GOL YEMEDİ Galibiyet periyodundaki son 5 maçın 3’ünde kalesini gole kapatan ve bu periyotta kalesinde yalnızca 2 gol gören kaleci Engin, Balya Belediyespor maçında da kalesini gole kapatacağını söyledi. Takımın başarısına katkı sağlamak adına kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını kaydeden deneyimli file bekçisi, Balya deplasmanından galibiyetle dönerek galibiyet serisini 6’ya çıkarmak istediklerini söyledi.
‘’Gole kapalıyım!’’

Çayırovaspor’un tecrübeli file bekçisi Engin Varıcıoğlu, Balya Belediyespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Son haftalarda takım olarak yükselen form grafiğini skorlara yansıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden tecrübeli eldiven, ‘’Erol Çağlın hocamızla birlikte gerçekten iyi bir hava yakaladık. Aldığımız galibiyetlerin tesadüf olmadığını gösterdiğimizi düşünüyorum’’dedi.

SON 5 MAÇIN 3’ÜNDE GOL YEMEDİ

Galibiyet periyodundaki son 5 maçın 3’ünde kalesini gole kapatan ve bu periyotta kalesinde yalnızca 2 gol gören kaleci Engin, Balya Belediyespor maçında da kalesini gole kapatacağını söyledi. Takımın başarısına katkı sağlamak adına kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını kaydeden deneyimli file bekçisi, Balya deplasmanından galibiyetle dönerek galibiyet serisini 6’ya çıkarmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.