Gönül Coğrafyamıza Selam Olsun

Kocaeli 24.06.2017 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gönül Coğrafyamıza Selam Olsun

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun "Ramazan Bayramı" mesajı şöyle; Bayramlar, millet olarak dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duygularının en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir. Böyle günlerin iyi ahlakı, küçükleri sevindirmeyi, büyüklere saygı duymayı hatırlatan, tüm insani değerlerin paylaşılmasını sağlayan yönünü unutmamalıyız; bayram coşkumuzu, ailelerimizle, neşenin sembolü çocuklarımızla, yaşlılarımızla, şehitlerimizin yadigârlarıyla, gazilerimizle paylaşarak çoğaltmalıyız. Bayramda dargınlar barışacak. Kardeşler kucaklaşacak. Büyüklerin elleri öpülecek. Garibin, kimsesizin kapısı çalınacak. Hastalarımız ziyaret edilecek. Şehitlerimiz kabristanlarda ziyaret edilecek. Kabristanlarda Fatihalar okunacak. Çocuklar bayram neşesiyle dolacak. Çocuklarımızın bu neşesine, Ramazan ve Bayramın kutsallığına, ülkemizin birlik ve dirliğine, insanımızın huzuruna ve hayatına kast eden hainlerin sebep olduğu terör saldırılarında hayatını kaybeden sivil vatandaş ve emniyet güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu güzel günlerin ve Ramazan Bayramı’nın Türkiye başta olmak üzere Gönül Coğrafyamıza, İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum. Selam ve muhabbetlerimle…

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun "Ramazan Bayramı" mesajı şöyle;

Bayramlar, millet olarak dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duygularının en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir.

Böyle günlerin iyi ahlakı, küçükleri sevindirmeyi, büyüklere saygı duymayı hatırlatan, tüm insani değerlerin paylaşılmasını sağlayan yönünü unutmamalıyız; bayram coşkumuzu, ailelerimizle, neşenin sembolü çocuklarımızla, yaşlılarımızla, şehitlerimizin yadigârlarıyla, gazilerimizle paylaşarak çoğaltmalıyız.

Bayramda dargınlar barışacak. Kardeşler kucaklaşacak. Büyüklerin elleri öpülecek. Garibin, kimsesizin kapısı çalınacak. Hastalarımız ziyaret edilecek. Şehitlerimiz kabristanlarda ziyaret edilecek. Kabristanlarda Fatihalar okunacak. Çocuklar bayram neşesiyle dolacak.

Çocuklarımızın bu neşesine, Ramazan ve Bayramın kutsallığına, ülkemizin birlik ve dirliğine, insanımızın huzuruna ve hayatına kast eden hainlerin sebep olduğu terör saldırılarında hayatını kaybeden sivil vatandaş ve emniyet güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu güzel günlerin ve Ramazan Bayramı’nın Türkiye başta olmak üzere Gönül Coğrafyamıza, İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum.

Selam ve muhabbetlerimle…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.