GÖNÜL KÖPRÜSÜ BİR KEZ DAHA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Darıca 01.03.2017 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÖNÜL KÖPRÜSÜ BİR KEZ DAHA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

    Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın öncülük ettiği ve Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarlanan “Gönül Köprüsü Projesi” tam gaz devam ediyor.   Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın başlattığı Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile eğitim öğretim yılı boyunca devam eden “Gönül Köprüsü Projesi” tüm hızıyla devam ediyor. GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kudret Sekban’ın yaptığı açıklama da, “Sömestre nedeni ile ocak ayında ara verdiğimiz “Gönül Köprüsü Projesi” tam gaz devam ediyor.  Darıca Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman’ın himayelerinde, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarladığımız “Gönül Köprüsü Projesi” şubat ayında da gene güzel yüreklere dokundu.” “ YAŞLILARIMIZI ZİYARET EDİP BAKIMLARINI YAPIYORUZ” Sekban, “İlçemizde yaşayan 80 yaş ve üzeri büyüklerimizi ziyaret ederek, günlük rutin sağlık kontrolleri ve kişisel öz bakımlarına destek hizmeti vermeyi ön gördüğümüz etkinliğimiz, aynı zamanda büyüklerimiz ve ailelerine moral destek de olmaktadır. Onların yüzlerindeki gülümsemeler ve yaşlılarımızın “gözleri kapıda, bizleri bekliyor olması da” bizlere bir sonraki ay daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda enerji vermektedir. 2016-2017 Eğitim yılı sonuna kadar yürüteceğimiz “Gönül Köprüsü Projesi” sırasında bizlere maddi-manevi destek olan tüm “Gönüldaş” ve “İyilikdaş”larımızla, ulaşımımız için desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak ve ekibine de teşekkürü bir borç biliyoruz.” Dedi.        

 

 

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın öncülük ettiği ve Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarlanan “Gönül Köprüsü Projesi” tam gaz devam ediyor.  

Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın başlattığı Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile eğitim öğretim yılı boyunca devam eden “Gönül Köprüsü Projesi” tüm hızıyla devam ediyor.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kudret Sekban’ın yaptığı açıklama da, “Sömestre nedeni ile ocak ayında ara verdiğimiz “Gönül Köprüsü Projesi” tam gaz devam ediyor.  Darıca Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman’ın himayelerinde, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarladığımız “Gönül Köprüsü Projesi” şubat ayında da gene güzel yüreklere dokundu.”

“ YAŞLILARIMIZI ZİYARET EDİP BAKIMLARINI YAPIYORUZ”

Sekban, “İlçemizde yaşayan 80 yaş ve üzeri büyüklerimizi ziyaret ederek, günlük rutin sağlık kontrolleri ve kişisel öz bakımlarına destek hizmeti vermeyi ön gördüğümüz etkinliğimiz, aynı zamanda büyüklerimiz ve ailelerine moral destek de olmaktadır. Onların yüzlerindeki gülümsemeler ve yaşlılarımızın “gözleri kapıda, bizleri bekliyor olması da” bizlere bir sonraki ay daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda enerji vermektedir. 2016-2017 Eğitim yılı sonuna kadar yürüteceğimiz “Gönül Köprüsü Projesi” sırasında bizlere maddi-manevi destek olan tüm “Gönüldaş” ve “İyilikdaş”larımızla, ulaşımımız için desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak ve ekibine de teşekkürü bir borç biliyoruz.” Dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.