GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİNİN 2. ETABIDA TAMAMLANDI

Darıca 20.04.2016 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİNİN 2. ETABIDA TAMAMLANDI

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Yas-Der) “Gönül Köprüsü” adı verdiği proje ile yaşlılara destek olmaya devam ediyor.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle başlattığı ve eğitim-öğretim yılı sonuna kadar ayda bir kez tekrarlanması planlanan “Gönül Köprüsü” projesinin 2.sini dün yaptı. YAŞLILARIN BAKIMLARI YAPILDI Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban’ın yaptığı açıklama da “Darıca Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Özel Afşinbey Sağlık Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi ile yürüttüğümüz “GÖNÜL KÖPRÜSÜ” adını verdiğimiz bu proje kapsamında;  Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan destek alan aileler arasından seçilen, “evlerinde 90 yaş üzeri yaşlıları olan” 9 aile seçilmiştir.  Gebze Mesleki Eğitim Merkezi, Özel Afşinbey Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve Buinsan Danışmanlık A.Ş. personeli ile birlikte ziyaretler yapılmış yaşlılarımızın el ayak bakımları, saç-sakal traşları ile günlük rutin sağlık kontrolleri ile ihtiyaç sahibi 2 adet evin detaylı temizliği yapılmıştır. Bu ziyaretler sırasında ailelerin yaşam kalitelerinin artırılması hedeflenmiştir.” Dedi. SEKBAN TEŞEKKÜR ETTİ Yas-Der Başkanı Kudret Sekban “Proje paydaşlarımız olan Darıca Kaymakamlığı, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Personeli, Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Öğretmen ve Öğrencileri, Darıca Özel Afşinbey ASM Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri ile 2 adet evin temizlenmesi konusunda destek veren Dernek Üyemiz Gülcan Çukan’ın firması Buinsan Danışmanlık Ltd. Şti.’ne ve ulaşımımız konusunda destek olan Darıca Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” Dedi
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Yas-Der) “Gönül Köprüsü” adı verdiği proje ile yaşlılara destek olmaya devam ediyor.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle başlattığı ve eğitim-öğretim yılı sonuna kadar ayda bir kez tekrarlanması planlanan “Gönül Köprüsü” projesinin 2.sini dün yaptı.

YAŞLILARIN BAKIMLARI YAPILDI

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban’ın yaptığı açıklama da “Darıca Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Özel Afşinbey Sağlık Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi ile yürüttüğümüz “GÖNÜL KÖPRÜSÜ” adını verdiğimiz bu proje kapsamında;  Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan destek alan aileler arasından seçilen, “evlerinde 90 yaş üzeri yaşlıları olan” 9 aile seçilmiştir.  Gebze Mesleki Eğitim Merkezi, Özel Afşinbey Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve Buinsan Danışmanlık A.Ş. personeli ile birlikte ziyaretler yapılmış yaşlılarımızın el ayak bakımları, saç-sakal traşları ile günlük rutin sağlık kontrolleri ile ihtiyaç sahibi 2 adet evin detaylı temizliği yapılmıştır. Bu ziyaretler sırasında ailelerin yaşam kalitelerinin artırılması hedeflenmiştir.” Dedi.

SEKBAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yas-Der Başkanı Kudret Sekban “Proje paydaşlarımız olan Darıca Kaymakamlığı, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Personeli, Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Öğretmen ve Öğrencileri, Darıca Özel Afşinbey ASM Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri ile 2 adet evin temizlenmesi konusunda destek veren Dernek Üyemiz Gülcan Çukan’ın firması Buinsan Danışmanlık Ltd. Şti.’ne ve ulaşımımız konusunda destek olan Darıca Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.