Gönül sofrası Demirciler'de kuruldu

Dilovası 07.06.2018 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gönül sofrası Demirciler'de kuruldu

Dilovası Belediyesi'nin her mahallede kurulan iftar sofralarının bir yenisi Demirciler Mahallesi'nde kuruldu. Gönül sofraları olarak adlandırılan sofralar Mübarek Ramazan ayının adına uygun bir şekilde birlik ve beraberlik duygularının yaşanmasına vesile olmaya devam ediyor.

Dilovası Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarlarının önceki günkü durağı Demirciler Mahallesi oldu. Ev sahipliğini Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın gerçekleştirdiği Demirciler Mahallesi meydanında gerçekleşen İftar programına AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, SKM Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkaı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. GÖNÜL SOFRALARIMIZDA BULUŞUYORUZ Duların okunmasıyla açılan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergelerinden biri olan ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz gönül sofralarımızda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi. TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ OLACAK Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, "Anadolu'nun dört bir yanından gelerek güzel bir mozaik oluşturan ilçemizde kardeşliğin en güzel duygularını hep birlikte yaşıyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Son 16 yılda İlçemizle birlikte ülkemizde çok büyük hizmetler yapılmaktadır. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan güvenliğe kadar bir çok prestij projeler hayata geçmektedir. Ülkemizde yapılan bu dev projelerden rahatsız olanlar var. İçimizde de eski Türkiye özlemini isteyenler var. Ancak 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler hem bizler hemde ülkemiz için oldukça önemlidir. Kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin önünün açılması prangalarından kurtulması için çok önemlidir. Millet olarak bazen darbelerle karşılaştık, birileri ekonomik baskılar uygulamaya çalışıyorlar. Ama şu bir gerçek ki artık Türkiye eski Türkiye değil. Dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız ile her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Oynanan oyunlara boyun eğmeyeceğiz. Kardeşliğimizi birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaklar. İnşallah 25 Haziran sabahı tüm dünyaya Türkiye'nin gücünü bir kez daha göstereceğiz. Onun için sizlerin Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize sahip çıkmanızı bir kez daha göstermeniz istiyorum. Aziz Türk Milleti 24 Haziran’da bu coğrafya da oynanan bütün oyunları yine bozacaktır inşallah. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimidir.” dedi.
Dilovası Belediyesi'nin her mahallede kurulan iftar sofralarının bir yenisi Demirciler Mahallesi'nde kuruldu. Gönül sofraları olarak adlandırılan sofralar Mübarek Ramazan ayının adına uygun bir şekilde birlik ve beraberlik duygularının yaşanmasına vesile olmaya devam ediyor.

Dilovası Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarlarının önceki günkü durağı Demirciler Mahallesi oldu. Ev sahipliğini Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın gerçekleştirdiği Demirciler Mahallesi meydanında gerçekleşen İftar programına AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, SKM Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkaı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

GÖNÜL SOFRALARIMIZDA BULUŞUYORUZ

Duların okunmasıyla açılan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergelerinden biri olan ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz gönül sofralarımızda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ OLACAK

Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, "Anadolu'nun dört bir yanından gelerek güzel bir mozaik oluşturan ilçemizde kardeşliğin en güzel duygularını hep birlikte yaşıyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Son 16 yılda İlçemizle birlikte ülkemizde çok büyük hizmetler yapılmaktadır. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan güvenliğe kadar bir çok prestij projeler hayata geçmektedir. Ülkemizde yapılan bu dev projelerden rahatsız olanlar var. İçimizde de eski Türkiye özlemini isteyenler var. Ancak 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler hem bizler hemde ülkemiz için oldukça önemlidir. Kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin önünün açılması prangalarından kurtulması için çok önemlidir. Millet olarak bazen darbelerle karşılaştık, birileri ekonomik baskılar uygulamaya çalışıyorlar. Ama şu bir gerçek ki artık Türkiye eski Türkiye değil. Dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız ile her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Oynanan oyunlara boyun eğmeyeceğiz. Kardeşliğimizi birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaklar. İnşallah 25 Haziran sabahı tüm dünyaya Türkiye'nin gücünü bir kez daha göstereceğiz. Onun için sizlerin Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize sahip çıkmanızı bir kez daha göstermeniz istiyorum. Aziz Türk Milleti 24 Haziran’da bu coğrafya da oynanan bütün oyunları yine bozacaktır inşallah. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.