Gönül sofrası Fatih Mahallesinde kuruldu

Dilovası 31.05.2018 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gönül sofrası Fatih Mahallesinde kuruldu

Dilovası Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarlarının önceki günkü durağı Fatih Mahallesi oldu.

Düzenlenen Fatih Mahallesi iftarına AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, SKM Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. RAMAZAN AYI'NIN GÜZELLİĞİNİ YAŞIYORUZ Duaların okunmasıyla açılan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayında da yine halkımızla gönül sofralarımızda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan’ın güzelliğini ve maneviyatını hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Rabbim okuduğumuz duaları yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi. CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKALIM Başkan Toltar "Bizim ülkemiz birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece ülkemize kimsenin zarar vermesini bir kenara bırakın yan bile bakamazlar. Yeter ki biz birlik içinde olalım, beraberlik içerisinde olalım, kardeşlik içerisinde olalım. 4 yıldır sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Ülkemize, Kocaeli'ye ve ilçemize yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemizde Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Dolayısıyla tüm dünyadaki mazlumların haklarını savunan bir lidere sahibiz ve ona sahip çıkalım. Üzerimize oynanan oyunlara gelmeyelim. Ben bir kez daha hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Allah Ramazan ayını tamamlamayı Ramazan Bayramı’nı göstermeyi nasip etsin."dedi. GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR Başkan Toltar'ın ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, "Burada güzel bir ortamda güzel insanlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu ortamı sağlayan bizleri buluşturan herkese teşekkür ediyorum. Birlikteliğimizin sembolü olan ve beraberliğimizi gösteren ramazan sofralarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah 24 Haziran'dan sonra da bu birlik ve beraberliğimiz daha güçlü bir şekilde sandığa yansıyacak ve 25 Haziran'da daha güçlü bir Türkiye yoluna devam edecektir. Hep birlikte üzmemizde oynanan kirli oyunları yok edeceğiz inşallah."dedi.  
Dilovası Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarlarının önceki günkü durağı Fatih Mahallesi oldu.

Düzenlenen Fatih Mahallesi iftarına AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, SKM Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

RAMAZAN AYI'NIN GÜZELLİĞİNİ YAŞIYORUZ

Duaların okunmasıyla açılan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayında da yine halkımızla gönül sofralarımızda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan’ın güzelliğini ve maneviyatını hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Rabbim okuduğumuz duaları yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Başkan Toltar "Bizim ülkemiz birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece ülkemize kimsenin zarar vermesini bir kenara bırakın yan bile bakamazlar. Yeter ki biz birlik içinde olalım, beraberlik içerisinde olalım, kardeşlik içerisinde olalım. 4 yıldır sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Ülkemize, Kocaeli'ye ve ilçemize yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemizde Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Dolayısıyla tüm dünyadaki mazlumların haklarını savunan bir lidere sahibiz ve ona sahip çıkalım. Üzerimize oynanan oyunlara gelmeyelim. Ben bir kez daha hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Allah Ramazan ayını tamamlamayı Ramazan Bayramı’nı göstermeyi nasip etsin."dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR

Başkan Toltar'ın ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, "Burada güzel bir ortamda güzel insanlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu ortamı sağlayan bizleri buluşturan herkese teşekkür ediyorum. Birlikteliğimizin sembolü olan ve beraberliğimizi gösteren ramazan sofralarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah 24 Haziran'dan sonra da bu birlik ve beraberliğimiz daha güçlü bir şekilde sandığa yansıyacak ve 25 Haziran'da daha güçlü bir Türkiye yoluna devam edecektir. Hep birlikte üzmemizde oynanan kirli oyunları yok edeceğiz inşallah."dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.