GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR

Gebze 13.01.2016 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR

Gebze İHH Kadın Gönüllüleri Suriye’ye un gönderiyor. “Suriye’ye acil un lazım” adı altında kampanya başlatan Gebze İHH Kadın Gönüllüleri destek bekliyor.

Gebze İHH Kadın Gönüllüleri’nin başlattığı “Suriye’ye acil un lazım” kampanyasına ilgi büyük. Kadın Kolları Başkanı Asuman Veysioğlu yaptığı açıklama da “Yoklukla, Savaşla, hayatla imtihan olan kardeşlerimiz için 23 yıl önce başlattığımız seferberliği bir an olsun aksatmadan devam ediyoruz. Yardıma ihtiyacı olan her kardeşimize el uzatıp destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz.. Şimdi sırada Suriye var. Bizlere ihtiyaçları var ve biz onlara yardım edebileceğimiz noktaya kadar elimizi uzatacağız. Hiçbir Müslüman kardeşimiz unutmasın ki “Müslüman müslüman’ın destekçisidir.” İnanıyoruz ki bu zor günler bitecek ve rahata kavuşacağımız günler gelecek. ” dedi.. BİR DESTEK DE KENT-KA’DAN Gebze İHH Kadın Gönüllüleri’nin başlattığı kampanyaya Kent-Ka’da destek çıkarak 1 Tır Un gönderiyor. Kent-Ka’da Dr.Nilgun Yönten’in sorumluluğunda yürütülen kampanya’ya destek oldukça büyük. Yönten “Gebze’den Suriyeli kardeşlerimize yardım eli uzatıyoruz. 1 Çuval un’un bedeli 60 TL. Bir düşünün o parayı nerelerde kullanıyoruz. Şimdi yardım zamanı şimdi birlik zamanı. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” diyen Peygamberin evlatları olarak Suriyeli kardeşlerimize destek çıkma zamanı. Bizler inanıyoruz ki Gebze halkı duyarlıdır ve inanıyoruz ki bu kampanyamıza da destek çıkacaklardır. Tekrar hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum Gebze İHH Kadın Gönüllüleri’nin başlatmış olduğu bu kampanyamız da son gün 31 Ocak 2016.” Dedi.  
Gebze İHH Kadın Gönüllüleri Suriye’ye un gönderiyor. “Suriye’ye acil un lazım” adı altında kampanya başlatan Gebze İHH Kadın Gönüllüleri destek bekliyor.

Gebze İHH Kadın Gönüllüleri’nin başlattığı “Suriye’ye acil un lazım” kampanyasına ilgi büyük. Kadın Kolları Başkanı Asuman Veysioğlu yaptığı açıklama da “Yoklukla, Savaşla, hayatla imtihan olan kardeşlerimiz için 23 yıl önce başlattığımız seferberliği bir an olsun aksatmadan devam ediyoruz. Yardıma ihtiyacı olan her kardeşimize el uzatıp destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz.. Şimdi sırada Suriye var. Bizlere ihtiyaçları var ve biz onlara yardım edebileceğimiz noktaya kadar elimizi uzatacağız. Hiçbir Müslüman kardeşimiz unutmasın ki “Müslüman müslüman’ın destekçisidir.” İnanıyoruz ki bu zor günler bitecek ve rahata kavuşacağımız günler gelecek. ” dedi..

BİR DESTEK DE KENT-KA’DAN

Gebze İHH Kadın Gönüllüleri’nin başlattığı kampanyaya Kent-Ka’da destek çıkarak 1 Tır Un gönderiyor. Kent-Ka’da Dr.Nilgun Yönten’in sorumluluğunda yürütülen kampanya’ya destek oldukça büyük. Yönten “Gebze’den Suriyeli kardeşlerimize yardım eli uzatıyoruz. 1 Çuval un’un bedeli 60 TL. Bir düşünün o parayı nerelerde kullanıyoruz. Şimdi yardım zamanı şimdi birlik zamanı. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” diyen Peygamberin evlatları olarak Suriyeli kardeşlerimize destek çıkma zamanı. Bizler inanıyoruz ki Gebze halkı duyarlıdır ve inanıyoruz ki bu kampanyamıza da destek çıkacaklardır. Tekrar hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum Gebze İHH Kadın Gönüllüleri’nin başlatmış olduğu bu kampanyamız da son gün 31 Ocak 2016.” Dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.