19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Görev Başındalar

Kocaeli 03.09.2017 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Görev Başındalar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesine bağlı denetim ekipleriyle İl Emniyet Müdürlüğü trafik polisleri, korsan taşımacılığın önüne geçilmesi için denetimlerini sürdürüyor. Ortak gerçekleştirilen çalışmalarda, personel ve işçi taşıyan P plakalı araçların gerekli denetimleri yapılıyor. Servis araçlarının yanı sıra özel halk otobüsleri ve ticari taksiler de denetleniyor. Denetimler 06.30–24.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen denetimlerin sonucunda evraklarında eksiklik ve gerekli özelliklere sahip olmayan araçlara cezai işlem uygulanıyor.   SERVİS ARAÇLARINA DENETİMLER YAPILIYOR Ulaşım Denetim Ekipleri, Kocaeli genelinde personel ve öğrenci servisi yapan P plakalı araçların yol belgesi, rehber öğretmen, okul taşıtı, koltuk ve emniyet kemerlerinin kontrollerini yapıyor. Kapsam dışı taşımacılık yapan araçlar için Emniyet Genel Müdürlüğü genelgesi kapsamında trafikten men ve maddi cezalar uygulanarak korsan taşımacılıkla mücadele ediliyor.      TOPLU TAŞIMA VE TİCARİ TAKSİLER DE DENETLENİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren özel halk otobüsleri de kontrol kapsamında denetleniyor. Denetim ekipleri otobüsleri resmi araçlarla güzergâh ve duraklarda denetliyor. Ayrıca otobüsler elektronik ücret toplama, araç takip sistemi ve araç kameralarıyla sürekli olarak denetlenmeye devam ediyor. Sadece otobüsler değil ticari taksilerde de kontroller yapılıyor. Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren ticari taksilerin de yol belgesi, ruhsat, taksimetre, koltuk ve emniyet kemeri gibi yeterliliklerin kontrolleri yapılarak, denetim altında tutuluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesine bağlı denetim ekipleriyle İl Emniyet Müdürlüğü trafik polisleri, korsan taşımacılığın önüne geçilmesi için denetimlerini sürdürüyor. Ortak gerçekleştirilen çalışmalarda, personel ve işçi taşıyan P plakalı araçların gerekli denetimleri yapılıyor. Servis araçlarının yanı sıra özel halk otobüsleri ve ticari taksiler de denetleniyor. Denetimler 06.30–24.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen denetimlerin sonucunda evraklarında eksiklik ve gerekli özelliklere sahip olmayan araçlara cezai işlem uygulanıyor.

 

SERVİS ARAÇLARINA DENETİMLER YAPILIYOR

Ulaşım Denetim Ekipleri, Kocaeli genelinde personel ve öğrenci servisi yapan P plakalı araçların yol belgesi, rehber öğretmen, okul taşıtı, koltuk ve emniyet kemerlerinin kontrollerini yapıyor. Kapsam dışı taşımacılık yapan araçlar için Emniyet Genel Müdürlüğü genelgesi kapsamında trafikten men ve maddi cezalar uygulanarak korsan taşımacılıkla mücadele ediliyor.   

 

TOPLU TAŞIMA VE TİCARİ TAKSİLER DE DENETLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren özel halk otobüsleri de kontrol kapsamında denetleniyor. Denetim ekipleri otobüsleri resmi araçlarla güzergâh ve duraklarda denetliyor. Ayrıca otobüsler elektronik ücret toplama, araç takip sistemi ve araç kameralarıyla sürekli olarak denetlenmeye devam ediyor. Sadece otobüsler değil ticari taksilerde de kontroller yapılıyor. Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren ticari taksilerin de yol belgesi, ruhsat, taksimetre, koltuk ve emniyet kemeri gibi yeterliliklerin kontrolleri yapılarak, denetim altında tutuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.