Görev tamamlandı

Spor 18.01.2016 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Görev tamamlandı

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B Niğde Belediyespor’u deplasmanda tek golle geçerek lige adeta yeniden başladı. Zirveyi kovalayan rakibinden 3 puanı kapan Ramazan Silin’in öğrencileri Beylerbeyispor maçına bambaşka bir havada çıkacak.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca G.B, Niğde deplasmanından zaferle dönerek rakiplerine gözdağı verdi. Zorlu deplasmandan İbrahim Yılmaz’ın nefis golüyle galip ayrılan sarı yeşilliler ‘’Biz bu yarışta varız’ mesajı vererek adeta küllerinden doğdu. Maç boyunca müthiş bir mücadele örneği gösteren Darıca G.B’de tüm futbolcular sahada basmadık yer bırakmayarak beklenen futbolu tam anlamıyla sergilediler. SİLİN’İN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ 1-0’lık zafer beraberinde bir çok ilki de getirdi. Ramazan Silin yönetiminde oynanan 4 deplasman maçında 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı yeşilliler Silin’le birlikte dış sahada ilk kez güldü. Ev sahibi ekip Niğde Belediyespor bu sezon kendi sahasında ilk kez yenilirken, Darıca G.B’de Murat Can Bölükbaşı ve Gökhan Erdoğan ilk kez ilk 11’de forma giydiler.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B Niğde Belediyespor’u deplasmanda tek golle geçerek lige adeta yeniden başladı. Zirveyi kovalayan rakibinden 3 puanı kapan Ramazan Silin’in öğrencileri Beylerbeyispor maçına bambaşka bir havada çıkacak.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca G.B, Niğde deplasmanından zaferle dönerek rakiplerine gözdağı verdi. Zorlu deplasmandan İbrahim Yılmaz’ın nefis golüyle galip ayrılan sarı yeşilliler ‘’Biz bu yarışta varız’ mesajı vererek adeta küllerinden doğdu. Maç boyunca müthiş bir mücadele örneği gösteren Darıca G.B’de tüm futbolcular sahada basmadık yer bırakmayarak beklenen futbolu tam anlamıyla sergilediler.

SİLİN’İN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

1-0’lık zafer beraberinde bir çok ilki de getirdi. Ramazan Silin yönetiminde oynanan 4 deplasman maçında 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı yeşilliler Silin’le birlikte dış sahada ilk kez güldü. Ev sahibi ekip Niğde Belediyespor bu sezon kendi sahasında ilk kez yenilirken, Darıca G.B’de Murat Can Bölükbaşı ve Gökhan Erdoğan ilk kez ilk 11’de forma giydiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.