“Göreve Hızlı Başladı”

Çayırova 10.11.2017 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Göreve Hızlı Başladı”

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe Başkanlığı görevine geldikten sonra her gününü dolu dolu geçiriyor.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra yeni ekibiyle birlikte her gününü dolu dolu geçirecek şekilde bir program hazırladı. Başkan Gür, salı günleri halk toplantıları yaparak teşkilat binasında vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözümü noktasında takipçi oluyor. Çarşamba günleri ise mahalle teşkilatlarının toplantılarını ziyaret ederek mahallelerdeki sorunlar hakkında bilgi alırken toplantıdan sonra aynı mahallede hasta ve taziye ziyaretine katılıyor. Hastaların ihtiyaçları noktasında eksikliklerin giderilmesini sağlamak için ilgili makamlar ile görüşen Gür, perşembe günlerini STK ziyaretleri yaparak sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyor. Çayırova’da Girilmedik Ev Sıkılmadık El Bırakmayacağız Cuma günleri İstişare toplantıları düzenleyen Gür, partinin eski ve yeni isimleriyle değerlendirme toplantıları yapıyor. “Ahde vefa” programları kapsamında AK Partiye gönül partide geçmiş dönemlerde görev yapmış isimleri de ziyaret ediyor. Cumartesi günleri Esnaf ziyareti yapan Gür, çayırova esnafının sorularını dinliyor. Bölgedeki hiçbir cenaze namazını kaçırmayan Gür aynı cenaze yakınına da ayrıca taziyeye gidip acılarını paylaşıyor. Her pazar sabahı bir Camide sabah namazı programı düzenleyen Gür, ekibiyle birlikte namaz kılıp sonrasında cami derneği ve mahalle ahalisi ile sohbet edip sorunlarını dinliyor. Çözüm noktasında da ekibine direktifler veren Gür gerekli çalışmayı hemen başlatıyor. Yine Cumartesi ve Pazar günleri düğün dernek ziyaretleri yaparak hafta sonlarını halkın içerisinde geçiriyor. Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışıyoruz Vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için elimizden ne gelirse yapacağını aktaran Gür: “Ayrıca yarın seçim varmış gibi de hazır olacağız. 2019 seçimlerinin öneminin farkındayız. Bu nedenle de Çayırova'da bugüne kadar aldığımız en yüksek oyu almak ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Çayırova'dan en güçlü desteği vermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.  
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe Başkanlığı görevine geldikten sonra her gününü dolu dolu geçiriyor.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra yeni ekibiyle birlikte her gününü dolu dolu geçirecek şekilde bir program hazırladı. Başkan Gür, salı günleri halk toplantıları yaparak teşkilat binasında vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözümü noktasında takipçi oluyor. Çarşamba günleri ise mahalle teşkilatlarının toplantılarını ziyaret ederek mahallelerdeki sorunlar hakkında bilgi alırken toplantıdan sonra aynı mahallede hasta ve taziye ziyaretine katılıyor. Hastaların ihtiyaçları noktasında eksikliklerin giderilmesini sağlamak için ilgili makamlar ile görüşen Gür, perşembe günlerini STK ziyaretleri yaparak sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyor.

Çayırova’da Girilmedik Ev Sıkılmadık El Bırakmayacağız

Cuma günleri İstişare toplantıları düzenleyen Gür, partinin eski ve yeni isimleriyle değerlendirme toplantıları yapıyor. “Ahde vefa” programları kapsamında AK Partiye gönül partide geçmiş dönemlerde görev yapmış isimleri de ziyaret ediyor. Cumartesi günleri Esnaf ziyareti yapan Gür, çayırova esnafının sorularını dinliyor. Bölgedeki hiçbir cenaze namazını kaçırmayan Gür aynı cenaze yakınına da ayrıca taziyeye gidip acılarını paylaşıyor. Her pazar sabahı bir Camide sabah namazı programı düzenleyen Gür, ekibiyle birlikte namaz kılıp sonrasında cami derneği ve mahalle ahalisi ile sohbet edip sorunlarını dinliyor. Çözüm noktasında da ekibine direktifler veren Gür gerekli çalışmayı hemen başlatıyor. Yine Cumartesi ve Pazar günleri düğün dernek ziyaretleri yaparak hafta sonlarını halkın içerisinde geçiriyor.

Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışıyoruz

Vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için elimizden ne gelirse yapacağını aktaran Gür: “Ayrıca yarın seçim varmış gibi de hazır olacağız. 2019 seçimlerinin öneminin farkındayız. Bu nedenle de Çayırova'da bugüne kadar aldığımız en yüksek oyu almak ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Çayırova'dan en güçlü desteği vermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.