19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Görevimize layık olmaya çalışacağız”

Siyaset 31.10.2019 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Görevimize layık olmaya çalışacağız”

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi’nin 14. olağan genel kurulunda yeni şube başkanı seçilen Selçuk Çifti, “Sendikayı bize armağan edenlere layık olmaya çalışacağız” dedi. DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası 14. olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut şube başkanı Necmettin Aydın ile Sarkuysan Fabrikası işyeri temsilcisi Selçuk Çiftçi yarıştı. 211 delegenin oy kullandığı kongrenin sonunda Selçuk Çiftçi’nin listesi 109 oy, Necmettin Aydın’ın listesi ise 101 oy aldı. Böylece Selçuk Çiftçi Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesinin yeni başkanı seçilmiş oldu. Şube başkanı seçilen Selçuk Çiftçi başkan seçildikten sonra bir açıklama yaptı. SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Selçuk Çiftçi yaptığı açıklamada, “İşçi sınıfının ihtiyaç hissettiği bir sınıfsal bir anlayış var. Onu gördük ve onu ortaya koymaya çalıştık. Kongre salonunda da ben ve arkadaşlarım bunu ortaya koymak istedik. Delegasyon takdirini böyle gösterdi. Birleşik Metal-İş Sendikası’nın Gebze şubesinin geçmişte 4 kongresini gördüm. Son dönemlerin en sağlıklı kongrenin olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra layık olmaya çalışacağız. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Kapitalist düzen içerisindeki zorlukları da biliyoruz. Sendikayı bize armağan edenlere layık olmaya çalışacağız. Devir teslim yarın veya ertesi gün olabilir” dedi.

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi’nin 14. olağan genel kurulunda yeni şube başkanı seçilen Selçuk Çifti, “Sendikayı bize armağan edenlere layık olmaya çalışacağız” dedi. DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası 14. olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut şube başkanı Necmettin Aydın ile Sarkuysan Fabrikası işyeri temsilcisi Selçuk Çiftçi yarıştı. 211 delegenin oy kullandığı kongrenin sonunda Selçuk Çiftçi’nin listesi 109 oy, Necmettin Aydın’ın listesi ise 101 oy aldı. Böylece Selçuk Çiftçi Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesinin yeni başkanı seçilmiş oldu. Şube başkanı seçilen Selçuk Çiftçi başkan seçildikten sonra bir açıklama yaptı.

SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Selçuk Çiftçi yaptığı açıklamada, “İşçi sınıfının ihtiyaç hissettiği bir sınıfsal bir anlayış var. Onu gördük ve onu ortaya koymaya çalıştık. Kongre salonunda da ben ve arkadaşlarım bunu ortaya koymak istedik. Delegasyon takdirini böyle gösterdi. Birleşik Metal-İş Sendikası’nın Gebze şubesinin geçmişte 4 kongresini gördüm. Son dönemlerin en sağlıklı kongrenin olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra layık olmaya çalışacağız. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Kapitalist düzen içerisindeki zorlukları da biliyoruz. Sendikayı bize armağan edenlere layık olmaya çalışacağız. Devir teslim yarın veya ertesi gün olabilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.