GÖRGÜN’DEN KAYMAKAM GÜLER’E ZİYARET!

Gebze 29.09.2017 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÖRGÜN’DEN KAYMAKAM GÜLER’E ZİYARET!

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün göreve yeni başlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Gebze Kaymakamı olarak göreve başlayan Mustafa Güler’e ziyaretler devam ediyor. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün de göreve yeni başlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Rektör Görgün “Gebze'ye Kaymakam olarak göreve başlayan Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler beye hayırlı olsun ziyaretine gittik. Üsküdar'da başlayan tanışıklığımız şimdi Gebze de birlikte çalışma imkânına dönüştü. Kıymetli Kaymakamımızla güzel projeler yapacağımıza eminim.” dedi. “GTÜ İLE GURUR DUYUYORUZ” Kaymakam Güler ise, Gebze Teknik Üniversitemiz her geçen gün başarılarına başarı katıyor. Bu başarı da en büyük pay Rektörümüze aitken ekibinin de bu başarı da payı çoktur. Gebze Teknik Üniversitemiz, Araştırma üniversitesi olduktan sonra da hem Gebze’ye hem de il geneline daha fazla başarı sağlayacağına eminim. Bizler Kocaelimizin ikinci, bölgemizin ise tek üniversitesi olan ve araştırma üniversitesi olduktan sonra da bölgede tek olacak olan GTÜ’nün çalışmalarından ve başarılarından dolayı gurur duyuyoruz. Üniversitemizin daha da başarılı olması için elimizden gelen her katkıyı sağlayarak, Gebze’mizin ismini daha çok duyuracağız. ” dedi. Kaymakam Güler daha sonra Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün göreve yeni başlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Gebze Kaymakamı olarak göreve başlayan Mustafa Güler’e ziyaretler devam ediyor. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün de göreve yeni başlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Rektör Görgün “Gebze'ye Kaymakam olarak göreve başlayan Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler beye hayırlı olsun ziyaretine gittik. Üsküdar'da başlayan tanışıklığımız şimdi Gebze de birlikte çalışma imkânına dönüştü. Kıymetli Kaymakamımızla güzel projeler yapacağımıza eminim.” dedi.

“GTÜ İLE GURUR DUYUYORUZ”

Kaymakam Güler ise, Gebze Teknik Üniversitemiz her geçen gün başarılarına başarı katıyor. Bu başarı da en büyük pay Rektörümüze aitken ekibinin de bu başarı da payı çoktur. Gebze Teknik Üniversitemiz, Araştırma üniversitesi olduktan sonra da hem Gebze’ye hem de il geneline daha fazla başarı sağlayacağına eminim. Bizler Kocaelimizin ikinci, bölgemizin ise tek üniversitesi olan ve araştırma üniversitesi olduktan sonra da bölgede tek olacak olan GTÜ’nün çalışmalarından ve başarılarından dolayı gurur duyuyoruz. Üniversitemizin daha da başarılı olması için elimizden gelen her katkıyı sağlayarak, Gebze’mizin ismini daha çok duyuracağız. ” dedi. Kaymakam Güler daha sonra Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.