19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Görgün Elleri ile Besliyor

Gebze 13.09.2017 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Görgün Elleri ile Besliyor

Gebze Teknik Üniversitesi’ne (GTÜ) 2017-2018 akademik yılında kayıt yaptıran hazırlık ve 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Programı’nın ardından GTÜ Rektörü Prof Dr. Haluk Görgün öğrencilere kendi elleriyle sucuk ekmek dağıttı.

Gebze Teknik Üniversitesi’ne (GTÜ) 2017-2018 akademik yılında kayıt yaptıran hazırlık ve 1. sınıf öğrencileri için “Oryantasyon Programı” düzenlendi. Elektronik Mühendisliği Amfi Salonlarında gerçekleştirilen program kapsamında GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şermin Keleşoğlu, Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Işıl Kurnaz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hamit Yıldırım öğrencilere yönelik bilgilendirmede bulundular. Programa ayrıca Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Babür Özçelik ve Prof. Dr. Hasan Aslan’ın yanı sıra bölüm başkanları akademik ve idari personel ile öğrenci ve aileleri katılım gösterdiler.   GTÜ AVANTAJINI KEŞFETMEYE HAZIR OLUN Rektör Prof Dr. Haluk Görgün, programa katılan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada: “Güçlü akademik kadrosu ve donanımıyla, araştırma olanakları ve sağlam alt yapısıyla, Türkiye’nin en iyi üniversite – sanayi bütünleşmesini gerçekleştiren Gebze Teknik Üniversitesi’ne hoş geldiniz. Dünyanın sayılı üniversitelerinden biri olan GTÜ’ de sizleri çok güzel günler bekliyor. Görünen ve görünmeyen birçok GTÜ avantajını keşfetmeye hazır olun. GTÜ’lü olmanın çok yoğun bir çalışma sürecini, araştırma yapıp proje üretmeyi beraberinde getirdiğini unutmayın.   ARANAN MEZUNLAR OLACAKSINIZ Ancak bu yorgunluğunuzu atmanız için kampüsümüzde her türlü güzelliğin de mevcut olduğunu söylemek isterim. Biz GTÜ yönetimi, akademik ve idari kadrosu sizlerin en iyi şekilde eğitiminizi sürdürüp buradan çok iyi bir mühendis, mimar, bilim insanı, yönetici olarak mezun olmanız için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Sizler de bu gayretlerimizin karşılığı olarak kendinizi geliştirecek ve Hong Kong’ta, Çin’de, Amerika’da Hindistan’da aranan mezunlar olacaksınız” diye konuştu.   ÖĞRENCİLERİMİZ ŞİRKET KURUYOR GTÜ mezunlarının yarıya yakınının daha mezun olmadan iş bulduğunu anımsatan Rektör Görgün, özellikle mezunların kendi alanlarında çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını ve geçtiğimiz yıllarda 23 öğrenciye şirket kurmalarında yönetimsel, hukuksal ve mali destek sağladıklarını ifade etti. Rektör Görgün’ün konuşmasının ardından Şermin Keleşoğlu, öğrenci işleri bilgi sistemi, kayıtlanma, ders seçimi ve not sistemi konularında bilgilendirme yapmak üzere söz aldı.   SUCUK EKMEKLER REKTÖRDEN Daha sonra Prof. Dr. Işıl Kurnaz tarafından yurt dışı eğitim olanakları ve Dış ilişkiler Ofisi’nin çalışmalarının tanıtılmasıyla devam eden program, Hamit Yıldırım’ın üniversitenin sosyal imkânları hakkında bilgilendirme yapmasıyla sona erdi. Salonda açılan ‘Balık Adamlar Marmara Sualtı Fotoğraf Sergisi’ fotoğraflarını inceleyen öğrenciler için etkinlikten sonra ayrıca mangal ve sucuk ekmek partisi verildi. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün kendi elleriyle hazırladığı sucuk ekmekleri öğrencilere ikram etti. 
Gebze Teknik Üniversitesi’ne (GTÜ) 2017-2018 akademik yılında kayıt yaptıran hazırlık ve 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Programı’nın ardından GTÜ Rektörü Prof Dr. Haluk Görgün öğrencilere kendi elleriyle sucuk ekmek dağıttı.

Gebze Teknik Üniversitesi’ne (GTÜ) 2017-2018 akademik yılında kayıt yaptıran hazırlık ve 1. sınıf öğrencileri için “Oryantasyon Programı” düzenlendi. Elektronik Mühendisliği Amfi Salonlarında gerçekleştirilen program kapsamında GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şermin Keleşoğlu, Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Işıl Kurnaz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hamit Yıldırım öğrencilere yönelik bilgilendirmede bulundular. Programa ayrıca Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Babür Özçelik ve Prof. Dr. Hasan Aslan’ın yanı sıra bölüm başkanları akademik ve idari personel ile öğrenci ve aileleri katılım gösterdiler.

 

GTÜ AVANTAJINI KEŞFETMEYE HAZIR OLUN

Rektör Prof Dr. Haluk Görgün, programa katılan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada: “Güçlü akademik kadrosu ve donanımıyla, araştırma olanakları ve sağlam alt yapısıyla, Türkiye’nin en iyi üniversite – sanayi bütünleşmesini gerçekleştiren Gebze Teknik Üniversitesi’ne hoş geldiniz. Dünyanın sayılı üniversitelerinden biri olan GTÜ’ de sizleri çok güzel günler bekliyor. Görünen ve görünmeyen birçok GTÜ avantajını keşfetmeye hazır olun. GTÜ’lü olmanın çok yoğun bir çalışma sürecini, araştırma yapıp proje üretmeyi beraberinde getirdiğini unutmayın.

 

ARANAN MEZUNLAR OLACAKSINIZ

Ancak bu yorgunluğunuzu atmanız için kampüsümüzde her türlü güzelliğin de mevcut olduğunu söylemek isterim. Biz GTÜ yönetimi, akademik ve idari kadrosu sizlerin en iyi şekilde eğitiminizi sürdürüp buradan çok iyi bir mühendis, mimar, bilim insanı, yönetici olarak mezun olmanız için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Sizler de bu gayretlerimizin karşılığı olarak kendinizi geliştirecek ve Hong Kong’ta, Çin’de, Amerika’da Hindistan’da aranan mezunlar olacaksınız” diye konuştu.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ ŞİRKET KURUYOR

GTÜ mezunlarının yarıya yakınının daha mezun olmadan iş bulduğunu anımsatan Rektör Görgün, özellikle mezunların kendi alanlarında çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını ve geçtiğimiz yıllarda 23 öğrenciye şirket kurmalarında yönetimsel, hukuksal ve mali destek sağladıklarını ifade etti. Rektör Görgün’ün konuşmasının ardından Şermin Keleşoğlu, öğrenci işleri bilgi sistemi, kayıtlanma, ders seçimi ve not sistemi konularında bilgilendirme yapmak üzere söz aldı.

 

SUCUK EKMEKLER REKTÖRDEN

Daha sonra Prof. Dr. Işıl Kurnaz tarafından yurt dışı eğitim olanakları ve Dış ilişkiler Ofisi’nin çalışmalarının tanıtılmasıyla devam eden program, Hamit Yıldırım’ın üniversitenin sosyal imkânları hakkında bilgilendirme yapmasıyla sona erdi. Salonda açılan ‘Balık Adamlar Marmara Sualtı Fotoğraf Sergisi’ fotoğraflarını inceleyen öğrenciler için etkinlikten sonra ayrıca mangal ve sucuk ekmek partisi verildi. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün kendi elleriyle hazırladığı sucuk ekmekleri öğrencilere ikram etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.