Görgün Sadece Üniversitelilere Hoca Değil

Darıca 07.02.2018 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Görgün Sadece Üniversitelilere Hoca Değil

Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri programlarının sonuncusunun konuğu Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün oldu.

Darıca İlçe Milli Eğitim Mğüdürü İsmail Oğuz'un da katıldığı toplantının açılış konuşmasını Okul Müdürü Osman Taşkın yaptı. Rektör Görgün ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz'a teşekkür eden Taşkın'ın ardından kürsüye gelerek öğrencilere yönelik bir sunum gerçekleştiren GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün önce kişisel bir tanıtım yaptı. Özgeçmişinin ardından kariyer gelişimi hakkında bilgi veren Görgün, dijital dönüşüm, enerji, endüstri, savunma sistemleri konuları üzerine bilgilendirme yaptı. Gebze Teknik Üniversitesi'nin tanıtımında yapan Rektör Görgün, 1800 dönümlük kampüste 450 dönümün ormanlık alan olduğunu, 100'den fazla kuş türünün bulunduğunu bunlar arasında da kartal ve atmacanın da mevcut olduğunu belirtti.   GTÜ'YÜ DE ANLATTI   Öğrencilere ve öğretmenlere yönelik konuşmasına devam eden Görgün, "Hangi işi yaparsanız yapın, hayatın anlamı ve amacı mutlu olmaktan geçer. Sizin mutluluğunuz hayatın amacı ve anlamıdır. İnsanlar iş değiştirmeyi düşünsede meslek değiştirmeyi düşünmezler. Hayatın sizler için fırsatlar sunduğunu hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın.Cumhurbaşkanı tarafından tebliğ edilen GTÜ'nün araştırma üniversitesi olarak sorumluluk sahibi oolduk. Kalitemizi ortaya çıkarmak adına 10 araştırma üniversitesi arasında yer alıyoruz. Bizim için geçen senenin önemli gelişmelerinden biride dünyanın en prestijli üniversiteler arasında bderecemiz var.  40 bin üniversitenin arasında ilk 600 üniversite arasında yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadık. Yurt dışına bilimsel çalışmalar yapmak üzere GTÜ'nün şimdiki hocaları gönderildi. Dünyanın en iyi üniversitelerine gittiler. Bugün mezunları en hızlı iş bulabilen üniversite durumundayız."dedi.
Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri programlarının sonuncusunun konuğu Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün oldu.
Darıca İlçe Milli Eğitim Mğüdürü İsmail Oğuz'un da katıldığı toplantının açılış konuşmasını Okul Müdürü Osman Taşkın yaptı. Rektör Görgün ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz'a teşekkür eden Taşkın'ın ardından kürsüye gelerek öğrencilere yönelik bir sunum gerçekleştiren GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün önce kişisel bir tanıtım yaptı. Özgeçmişinin ardından kariyer gelişimi hakkında bilgi veren Görgün, dijital dönüşüm, enerji, endüstri, savunma sistemleri konuları üzerine bilgilendirme yaptı. Gebze Teknik Üniversitesi'nin tanıtımında yapan Rektör Görgün, 1800 dönümlük kampüste 450 dönümün ormanlık alan olduğunu, 100'den fazla kuş türünün bulunduğunu bunlar arasında da kartal ve atmacanın da mevcut olduğunu belirtti.
 
GTÜ'YÜ DE ANLATTI
 
Öğrencilere ve öğretmenlere yönelik konuşmasına devam eden Görgün, "Hangi işi yaparsanız yapın, hayatın anlamı ve amacı mutlu olmaktan geçer. Sizin mutluluğunuz hayatın amacı ve anlamıdır. İnsanlar iş değiştirmeyi düşünsede meslek değiştirmeyi düşünmezler. Hayatın sizler için fırsatlar sunduğunu hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın.Cumhurbaşkanı tarafından tebliğ edilen GTÜ'nün araştırma üniversitesi olarak sorumluluk sahibi oolduk. Kalitemizi ortaya çıkarmak adına 10 araştırma üniversitesi arasında yer alıyoruz. Bizim için geçen senenin önemli gelişmelerinden biride dünyanın en prestijli üniversiteler arasında bderecemiz var.  40 bin üniversitenin arasında ilk 600 üniversite arasında yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadık. Yurt dışına bilimsel çalışmalar yapmak üzere GTÜ'nün şimdiki hocaları gönderildi. Dünyanın en iyi üniversitelerine gittiler. Bugün mezunları en hızlı iş bulabilen üniversite durumundayız."dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.