Görgün Vali İle Vedalaştı

Gebze 27.04.2018 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Görgün Vali İle Vedalaştı

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörülüğü ve ASELSAN'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte iken, ASELSAN Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Haluk Görgün,  Vali Hüseyin Aksoy’a  veda ziyaretinde bulundu.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Vali Aksoy  ile birlikte görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Vali Hüseyin Aksoy, Prof. Dr. Haluk Görgün’e yeni görevinin hayırlı olmasıtemennisinde bulunarak, yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve “ Rektörlüğünüz süresince, Gebze Teknik Üniversitesini ülkemiz ve dünya  Üniversiteleri arasında üst seviyelere taşımanız, üniversite ve sanayi işbirliği alanında yaptığınız çalışmalarla Kocaeli ve Türkiye ekonomisinin gelişmesindeki önemli katkılarınız, görevinizin icra ve ifasındaki yüksek görev anlayışınız tarafımdan memnuniyetle izlenmiş olup, sergilemiş olduğunuz fedakârane çalışmalarınız ve üstün hizmetlerinizden dolayı sizi Başarı Belgesi ile taltif eder, başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerinin yer aldığı Başarı Belgesi verdi.
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörülüğü ve ASELSAN'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte iken, ASELSAN Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Haluk Görgün,  Vali Hüseyin Aksoy’a  veda ziyaretinde bulundu.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Vali Aksoy  ile birlikte görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 Vali Hüseyin Aksoy, Prof. Dr. Haluk Görgün’e yeni görevinin hayırlı olmasıtemennisinde bulunarak, yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve “ Rektörlüğünüz süresince, Gebze Teknik Üniversitesini ülkemiz ve dünya  Üniversiteleri arasında üst seviyelere taşımanız, üniversite ve sanayi işbirliği alanında yaptığınız çalışmalarla Kocaeli ve Türkiye ekonomisinin gelişmesindeki önemli katkılarınız, görevinizin icra ve ifasındaki yüksek görev anlayışınız tarafımdan memnuniyetle izlenmiş olup, sergilemiş olduğunuz fedakârane çalışmalarınız ve üstün hizmetlerinizden dolayı sizi Başarı Belgesi ile taltif eder, başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerinin yer aldığı Başarı Belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.