19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Görkem Çiler Turnuvası'nda final heyecanı

Spor 25.11.2016 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Görkem Çiler Turnuvası'nda final heyecanı

Görkem Çiler Turnuvası'nda final heyecanı

Görkem Çiler’in adını taşıyan turnuvada kupayı kaldırmak isteyen Görtan Otomotiv, yarı finalde Tamsan’ı geçerek adını finale yazdırdı. Görtan’ın tecrübeli ayakları, bir kez daha yürekli mücadelesi ile alkış aldı. Görtan takımını ilk günden itibaren yalnız bırakmayan ve takımın başkanı olan Sevgi Çiler, yarı finalde de takımın başındaydı. Sevgi Çiler’in enerjisi ve desteği Görtan çalışanlarını da maçlara taşıdı. Yarı final maçında da Görtan’a davullu destek vardı. GTO Başkanı Nail Çiler’in de takip ettiği karşılaşmada Tamsan ekibi de centilmence mücadelesiyle dikkat çekti. FİNAL BUGÜN SAAT 17.00’DA Görtan takımı bu yıl kupayı istediğini ilk andan itibaren gözler önüne serdi. Özellikle Sevgi Çiler’in desteği takıma olan yakınlığı oyuncuları ciddi anlamda motive etti. Aytaç, Onur, Hakan, Hasan gibi tecrübeli ayakların yer aldığı Görtan takımı bu yıl durdurulamıyor. Görtan, bugün oynanacak final maçında da kazanarak, kupayı Görtan Hundai Plaza’ya götürmek istiyor. Büyük final bugün saat 17.00’da Gebze Teknik Üniversitesi’nda yapılacak. Karşılaşmayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de izleyecek.
Görkem Çiler Turnuvası'nda final heyecanı

Görkem Çiler’in adını taşıyan turnuvada kupayı kaldırmak isteyen Görtan Otomotiv, yarı finalde Tamsan’ı geçerek adını finale yazdırdı. Görtan’ın tecrübeli ayakları, bir kez daha yürekli mücadelesi ile alkış aldı. Görtan takımını ilk günden itibaren yalnız bırakmayan ve takımın başkanı olan Sevgi Çiler, yarı finalde de takımın başındaydı. Sevgi Çiler’in enerjisi ve desteği Görtan çalışanlarını da maçlara taşıdı. Yarı final maçında da Görtan’a davullu destek vardı. GTO Başkanı Nail Çiler’in de takip ettiği karşılaşmada Tamsan ekibi de centilmence mücadelesiyle dikkat çekti.

FİNAL BUGÜN SAAT 17.00’DA

Görtan takımı bu yıl kupayı istediğini ilk andan itibaren gözler önüne serdi. Özellikle Sevgi Çiler’in desteği takıma olan yakınlığı oyuncuları ciddi anlamda motive etti. Aytaç, Onur, Hakan, Hasan gibi tecrübeli ayakların yer aldığı Görtan takımı bu yıl durdurulamıyor. Görtan, bugün oynanacak final maçında da kazanarak, kupayı Görtan Hundai Plaza’ya götürmek istiyor. Büyük final bugün saat 17.00’da Gebze Teknik Üniversitesi’nda yapılacak. Karşılaşmayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de izleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.