GOSB’a bir belge daha

Gebze 02.01.2019 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GOSB’a bir belge daha

HABER: KÜBRA AKABALI GOSB, enerji verimliliğini yükseltmek için gerekli olan süreç ve sistemleri oluşturmak, bu süreç ve sistemlerin uygulanmasını ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla uzun süredir sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, gerçekleştirilen denetimleri başarı ile tamamlayarak, “ISO 50001:2011 Enerji Yönetim Sistemi” Sertifikasını aldı. Enerji kaynaklarının etkin kullanımı, enerji tasarrufu, enerji verimliliği, geri kazanım, tekrar kullanım kavramlarının önem kazandığı günümüzde, GOSB; aldığı bu belge ile güvenlikten, hizmet kalitesinden, çevresel sorumluluklardan taviz vermeden standardın gerekliliklerini iş süreçlerine adapte etmek suretiyle, enerji verimliliği konusunda duyarlı yaklaşımlarını sürdürmeye devam edecek. GOSB Enerji Yönetim Sistemi Yönetim Temsilcisi Y. Emre Zengin ile GOSB Entegre Yönetim Sistemi ekibi ve tüm GOSB çalışanlarının emeklerinin ürünü olan bu belge, GOSB’un, ISO 9001- ISO14001-OHSAS 18001 belgelerinden sonra sahip olduğu dördüncü belge oldu.

HABER: KÜBRA AKABALI

GOSB, enerji verimliliğini yükseltmek için gerekli olan süreç ve sistemleri oluşturmak, bu süreç ve sistemlerin uygulanmasını ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla uzun süredir sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, gerçekleştirilen denetimleri başarı ile tamamlayarak, “ISO 50001:2011 Enerji Yönetim Sistemi” Sertifikasını aldı. Enerji kaynaklarının etkin kullanımı, enerji tasarrufu, enerji verimliliği, geri kazanım, tekrar kullanım kavramlarının önem kazandığı günümüzde, GOSB; aldığı bu belge ile güvenlikten, hizmet kalitesinden, çevresel sorumluluklardan taviz vermeden standardın gerekliliklerini iş süreçlerine adapte etmek suretiyle, enerji verimliliği konusunda duyarlı yaklaşımlarını sürdürmeye devam edecek. GOSB Enerji Yönetim Sistemi Yönetim Temsilcisi Y. Emre Zengin ile GOSB Entegre Yönetim Sistemi ekibi ve tüm GOSB çalışanlarının emeklerinin ürünü olan bu belge, GOSB’un, ISO 9001- ISO14001-OHSAS 18001 belgelerinden sonra sahip olduğu dördüncü belge oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.