GOSB Asistanlar birliği buluştu

Gebze 29.04.2019 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GOSB Asistanlar birliği buluştu

GOSB Asistanlar Birliği yeni Yönetim Kurulu ve üyelerini buluşturmak amacıyla 27 Nisan Cuma günü GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri binasında bir yemek düzenledi.

Organizasyonda GOSB Asistanlar Birliği Kurucu Başkanı Aytaç Şenyıl’da yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. GOSB Asistanlar Birliği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Rana Çağlayan (Ulus Metal), Başkan Yardımcısı Efsun Pehlivan (Tadım), Planlama ve Koordinasyon (Çiğdem Şentürk), Medya ve Halkla İlişkiler Burcu Curuk (Wekmar), Medya ve Halkla İlişkiler Olcay Aslantürk (Gosb Teknopark) olarak üyelere tanıtıldı. Verilen yemek sırasında GOSB Asistanlar Birliği’nin yapmış olduğu etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri bir slayt gösterisi ile konuklara gösterildi. SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ GOSB Asistanlar Birliği Kurucu Başkanı Aytaç Şenyıl yaptığı açıklama da ‘’ Yaklaşık 42 yıllık bir iş hayatı geçmişim var bunun 32 yılı ise GOSB’da asistan olarak geçti ve hala devam etmekte. Bu süreç zarfında GOSB Asistanlar Birliğini kurmak hep hayalimdi, bu da buradaki iş birliğini güçlendirmek, asistanlık mesleğine olan özenin kazandırılması daha doğrusu sekreterlik değil de asistanlık yolunda gençler yetiştirmek ve ara meslek olan bu mesleğe daha çok gönül vermelerini sağlamak amacıyla çevre fabrikalardaki üst düzey asistanlardan oluşmuş bir birlik olduk. Yaklaşık 5 yıldır bu birlik devam etmekte. Bizde bayrak yarışı esastır, o yüzden bugün 5 kişilik yeni yönetim kurulumuzla yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. İnşallah güzel şeyler yapacağız. Sosyal sorumluluk projelerimiz var onlar olmazsa olmazımız.’’ TÜM ARKADAŞLARIMA GÜVENİM TAM Şenyıl, ‘’Beş kişilik yönetim kurulu aslında 100 kişiyi temsil ediyor ama bu 100 kişide yönetim kurulunun içinde. Biz her zaman karma olarak hareket ediyoruz. O arkadaşlarımız sembolik olarak yönetimdeler. Ancak inanın bana bu gördüğünüz insanların birçoğu bütün sorumluluk projelerinin içindeler. Bizde hiçbir zaman listeler yarışmaz, bizde bayrak yarışı şeklinde devam eder. Benim tüm arkadaşlarıma güvenim tam, inşallah çok güzel şeyler yapacağız. Bu yolda yeni projelerle her zaman karşınıza çıkmak istiyoruz’’ dedi.
GOSB Asistanlar Birliği yeni Yönetim Kurulu ve üyelerini buluşturmak amacıyla 27 Nisan Cuma günü GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri binasında bir yemek düzenledi.

Organizasyonda GOSB Asistanlar Birliği Kurucu Başkanı Aytaç Şenyıl’da yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. GOSB Asistanlar Birliği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Rana Çağlayan (Ulus Metal), Başkan Yardımcısı Efsun Pehlivan (Tadım), Planlama ve Koordinasyon (Çiğdem Şentürk), Medya ve Halkla İlişkiler Burcu Curuk (Wekmar), Medya ve Halkla İlişkiler Olcay Aslantürk (Gosb Teknopark) olarak üyelere tanıtıldı. Verilen yemek sırasında GOSB Asistanlar Birliği’nin yapmış olduğu etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri bir slayt gösterisi ile konuklara gösterildi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

GOSB Asistanlar Birliği Kurucu Başkanı Aytaç Şenyıl yaptığı açıklama da ‘’ Yaklaşık 42 yıllık bir iş hayatı geçmişim var bunun 32 yılı ise GOSB’da asistan olarak geçti ve hala devam etmekte. Bu süreç zarfında GOSB Asistanlar Birliğini kurmak hep hayalimdi, bu da buradaki iş birliğini güçlendirmek, asistanlık mesleğine olan özenin kazandırılması daha doğrusu sekreterlik değil de asistanlık yolunda gençler yetiştirmek ve ara meslek olan bu mesleğe daha çok gönül vermelerini sağlamak amacıyla çevre fabrikalardaki üst düzey asistanlardan oluşmuş bir birlik olduk. Yaklaşık 5 yıldır bu birlik devam etmekte. Bizde bayrak yarışı esastır, o yüzden bugün 5 kişilik yeni yönetim kurulumuzla yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. İnşallah güzel şeyler yapacağız. Sosyal sorumluluk projelerimiz var onlar olmazsa olmazımız.’’

TÜM ARKADAŞLARIMA GÜVENİM TAM

Şenyıl, ‘’Beş kişilik yönetim kurulu aslında 100 kişiyi temsil ediyor ama bu 100 kişide yönetim kurulunun içinde. Biz her zaman karma olarak hareket ediyoruz. O arkadaşlarımız sembolik olarak yönetimdeler. Ancak inanın bana bu gördüğünüz insanların birçoğu bütün sorumluluk projelerinin içindeler. Bizde hiçbir zaman listeler yarışmaz, bizde bayrak yarışı şeklinde devam eder. Benim tüm arkadaşlarıma güvenim tam, inşallah çok güzel şeyler yapacağız. Bu yolda yeni projelerle her zaman karşınıza çıkmak istiyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.