19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GOSB’da ‘Verimlilik Destek Programı’

Gebze 02.07.2019 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GOSB’da ‘Verimlilik Destek Programı’

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Verimlilik Destek Programı Geliştirilmesi Projesi’nin pilot uygulama bölgesi seçilen GOSB’da, Yalın Üretim Metot + Teknikleri ve Yalın Üretim Saha Yönetimi eğitimi düzenlendi. Açılış konuşmasını GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ve Yalın Enstitü Başkanı Yalçın İpbüken’in yaptığı eğitime, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdür’ü Dr. Halil İbrahim Çetin, Verimlilik Genel Müdürlüğü Danışmanlık ve Eğitim Dairesi Başkanı Dr. Mustafa Kemal Akgül, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, GOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ve projeye seçilen firmaların temsilcileri katıldı. DAHA VERİMLİ OLACAK Proje kapsamında seçilen firmalar ile daha önce de çeşitli workshoplar ve Model Fabrika Uygulamaları eğitimleri ile bir araya gelen Yalın Enstitü yetkilileri, projenin bu aşamasında Yalın Üretim ve Dijital Model Fabrika eğitiminin temel unsurlarını katılımcılara aktardılar. Eğitim kapsamında Yalın Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Yakut, Klasik Sistem ile Üretim ve Sonuçları / Yalın Üretim Metot ve Teknikleri ile Yaparak Bilgilendirme sunumu yaptı. Kurulan üretim bantları ve klasik üretim sistemlerinin uygulamalı olarak gösterildiği sunumda, uygulanacak teknikler ile üretimde daha verimli çalışmanın yöntemleri katılımcılar ile tartışıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Verimlilik Destek Programı Geliştirilmesi Projesi’nin pilot uygulama bölgesi seçilen GOSB’da, Yalın Üretim Metot + Teknikleri ve Yalın Üretim Saha Yönetimi eğitimi düzenlendi. Açılış konuşmasını GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ve Yalın Enstitü Başkanı Yalçın İpbüken’in yaptığı eğitime, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdür’ü Dr. Halil İbrahim Çetin, Verimlilik Genel Müdürlüğü Danışmanlık ve Eğitim Dairesi Başkanı Dr. Mustafa Kemal Akgül, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, GOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ve projeye seçilen firmaların temsilcileri katıldı.

DAHA VERİMLİ OLACAK

Proje kapsamında seçilen firmalar ile daha önce de çeşitli workshoplar ve Model Fabrika Uygulamaları eğitimleri ile bir araya gelen Yalın Enstitü yetkilileri, projenin bu aşamasında Yalın Üretim ve Dijital Model Fabrika eğitiminin temel unsurlarını katılımcılara aktardılar. Eğitim kapsamında Yalın Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Yakut, Klasik Sistem ile Üretim ve Sonuçları / Yalın Üretim Metot ve Teknikleri ile Yaparak Bilgilendirme sunumu yaptı. Kurulan üretim bantları ve klasik üretim sistemlerinin uygulamalı olarak gösterildiği sunumda, uygulanacak teknikler ile üretimde daha verimli çalışmanın yöntemleri katılımcılar ile tartışıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.