19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GOSB’DAN ASELSAN’A ZİYARET

Gebze 29.09.2017 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GOSB’DAN ASELSAN’A ZİYARET

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Katılımcıları ASELSAN A.Ş.’yi ziyaret etti.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Katılımcıları ASELSAN A.Ş.’yi ziyaret etti. GOSB'da faaliyet gösteren firma yetkililerinin yanı sıra, GTÜ Rektörü ve ASELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Haluk Görgün, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler katılım gösterdi.    Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Hezarfen Oruç tarafından karşılanan GOSB Hayeti program kapsamında, Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Sektör Başkanlığı (HBT) Üretim Holü, Hacim KAMOY Üretim Holü,  Ulaşım Güvenlik ve Enerji Sistemleri Sektör Başkanlığı (UGES) Üretim Holünde incelemelerde bulundu. PLAKET TAKDİM ETTİ Tesis gezisinin ardından, Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç tarafından, ASELSAN A.Ş. satın alma ve tedarik süreçleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Prof. Dr. Haluk Görgün tarafından, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e ziyaret anısına plaket takdim edilirken, Vahit Yıldırım, Görgün’e ve tüm ASELSAN A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, ziyaret anısına GOSB Anı Tabağı takdim etti.  
Gebze Organize Sanayi Bölgesi Katılımcıları ASELSAN A.Ş.’yi ziyaret etti.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Katılımcıları ASELSAN A.Ş.’yi ziyaret etti. GOSB'da faaliyet gösteren firma yetkililerinin yanı sıra, GTÜ Rektörü ve ASELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Haluk Görgün, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler katılım gösterdi.   

Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Hezarfen Oruç tarafından karşılanan GOSB Hayeti program kapsamında, Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Sektör Başkanlığı (HBT) Üretim Holü, Hacim KAMOY Üretim Holü,  Ulaşım Güvenlik ve Enerji Sistemleri Sektör Başkanlığı (UGES) Üretim Holünde incelemelerde bulundu.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Tesis gezisinin ardından, Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç tarafından, ASELSAN A.Ş. satın alma ve tedarik süreçleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Prof. Dr. Haluk Görgün tarafından, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e ziyaret anısına plaket takdim edilirken, Vahit Yıldırım, Görgün’e ve tüm ASELSAN A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, ziyaret anısına GOSB Anı Tabağı takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.