GOSB, enerji devleriyle buluşacak

Gebze 16.04.2019 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GOSB, enerji devleriyle buluşacak

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ICSG İstanbul 2019 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'nda standıyla yer alarak, yeni iş birliklerine imza atmak için geri gün sayıyor. GOSB'dan yapılan açıklamada, 33 yıl önce kurulan ve bugün, tüm altyapı yatırımlarını tamamlamış, katılımcılarının ihtiyaçlarına çözüm üretme konusunda kurduğu sistemlerle işleyen bir çark haline gelen GOSB, geldiği seviyeyi bu önemli organizasyona da yansıtacağı kaydedildi. ENDÜSTRİNİN KALBİ GEBZE’DE Açıklamada, sınırları içinde her biri sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan ulusal ve uluslararası firmaların faaliyet gösterdiği GOSB'nin, ICSG İstanbul 2019'da, enerji sektörünün tüm paydaşlarıyla bir araya geleceği, GOSB yetkililerinin, enerji sektörünün tüm temsilcileriyle birebir görüşme imkânı sağlayacağı ve bu sayede enerjiye dair yeni işbirliği fırsatlarının yakalanabileceği açıklandı. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, standlı katılım sağlayacakları ICSG İstanbul 2019’la ilgili olarak “Bu organizasyonu sektöre, dolayısıyla Türkiye ekonomisine yön veren önemli organizasyonlardan biri olarak görüyorum. Endüstrinin kalbi Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde, enerjinin kalbi ise ICSG İstanbul 2019’da atıyor. Bu enerjiden güzel sinerji yaratacağımıza inanıyorum” diye konuştu. KÜBRA AKABALI

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ICSG İstanbul 2019 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'nda standıyla yer alarak, yeni iş birliklerine imza atmak için geri gün sayıyor. GOSB'dan yapılan açıklamada, 33 yıl önce kurulan ve bugün, tüm altyapı yatırımlarını tamamlamış, katılımcılarının ihtiyaçlarına çözüm üretme konusunda kurduğu sistemlerle işleyen bir çark haline gelen GOSB, geldiği seviyeyi bu önemli organizasyona da yansıtacağı kaydedildi.

ENDÜSTRİNİN KALBİ GEBZE’DE

Açıklamada, sınırları içinde her biri sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan ulusal ve uluslararası firmaların faaliyet gösterdiği GOSB'nin, ICSG İstanbul 2019'da, enerji sektörünün tüm paydaşlarıyla bir araya geleceği, GOSB yetkililerinin, enerji sektörünün tüm temsilcileriyle birebir görüşme imkânı sağlayacağı ve bu sayede enerjiye dair yeni işbirliği fırsatlarının yakalanabileceği açıklandı. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, standlı katılım sağlayacakları ICSG İstanbul 2019’la ilgili olarak “Bu organizasyonu sektöre, dolayısıyla Türkiye ekonomisine yön veren önemli organizasyonlardan biri olarak görüyorum. Endüstrinin kalbi Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde, enerjinin kalbi ise ICSG İstanbul 2019’da atıyor. Bu enerjiden güzel sinerji yaratacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.