GOSB Ödüle Doymuyor

Gebze 11.07.2018 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GOSB Ödüle Doymuyor

Sektörün önemli isimleri ve kurumlarını buluşturan ve bu yıl 19. su düzenlenen ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2017’ ödül töreni kapsamında 2 Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) kuruluşu ödül aldı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi katılımcılarından Logo Yazılım San. ve Tic. A.Ş., Türkiye Merkezli Üretici Hizmet Kategorisi, Yılın ERP Yazılımı Kategorisi, Yılın E-Defter, E-Fatura-ERP, E-Arşiv Uygulamaları Kategorisi ve Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri kategori başlığı altında ‘Ar-Ge Yatırımı’ olmak üzere 5 farklı kategoride ödül alırken, Donanım Alt Kategorisi Telekom Şirketi Donanım birincisi Corning Optik İletişim San. Ltd. Şti. oldu. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ Törende, Hizmet Alt Kategorilerinde ödül alan Koçsistem, Turkcell, Türk Telekom, STM Savunma, Kurulkan Bilişim (SENTİM) firmalarına ise GOSB Teknoloji Müdürü Engin Işık tarafından ödülleri takdim edildi. GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, “Logo Yazılım San. ve Tic. A.Ş. ve Corning Optik İletişim San. Ltd. Şti.’yi aldıkları ödülden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.
Sektörün önemli isimleri ve kurumlarını buluşturan ve bu yıl 19. su düzenlenen ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2017’ ödül töreni kapsamında 2 Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) kuruluşu ödül aldı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi katılımcılarından Logo Yazılım San. ve Tic. A.Ş., Türkiye Merkezli Üretici Hizmet Kategorisi, Yılın ERP Yazılımı Kategorisi, Yılın E-Defter, E-Fatura-ERP, E-Arşiv Uygulamaları Kategorisi ve Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri kategori başlığı altında ‘Ar-Ge Yatırımı’ olmak üzere 5 farklı kategoride ödül alırken, Donanım Alt Kategorisi Telekom Şirketi Donanım birincisi Corning Optik İletişim San. Ltd. Şti. oldu.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ

Törende, Hizmet Alt Kategorilerinde ödül alan Koçsistem, Turkcell, Türk Telekom, STM Savunma, Kurulkan Bilişim (SENTİM) firmalarına ise GOSB Teknoloji Müdürü Engin Işık tarafından ödülleri takdim edildi. GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, “Logo Yazılım San. ve Tic. A.Ş. ve Corning Optik İletişim San. Ltd. Şti.’yi aldıkları ödülden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.