GOSB’ta çile kaldığı yerden

Gebze 29.06.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GOSB’ta çile kaldığı yerden

Sanayinin başkenti Gebze'de bayram sonrası başlayan mesai özellikle GOSB kavşağında etkili trafik sorunu yaşanmasına neden oldu. Ramazan Bayramı tatili sonrası gün boyu yaşanan trafik sorunu sürücüleri çileden çıkardı. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Gündüz nüfusu 1 milyonu aşan Gebze'de bayram sonrası hissedilir bir trafik sorunu yaşanmazken özellikle GOSB kavşağında farklı bir durum yaşandı. Fabrika çalışnalarını taşıyan servislerin yanısıra kamyonlarında da bu yoğunluğa katılması ile GOSB kavşağı adeta kilitlenme noktasına geldi. Sabah ve akşam saatlerinde daha yoğun yaşanan trafik sıkıntısı gün içinde de devam etti. Bu bölgede yaşanan trafik sorunu her geçen gün daha da artacağı öngörülüyor. Bayram tatili sonrası keşmekeşe dönen trafik sorunu nedeniyle başta sürücüler olmak üzere vatandaşlar isyan noktasına geldi.. Vatandaşlar ulaşım konusunda yetkililerin bir an önce gereken adımları atmasını istedi. 5 YIL SONRASINI DÜŞÜNMEK KORKUTUCU! Her geçen gün nüfus yoğunluğunun arttığı sanayi başkenti Gebze'deki trafik sorununun ilerleyen yıllarda çok daha ciddi bir sorun olacağını belirten vatandaşlar, "Geçtiğimiz yıllarda ilçenin ana caddelerinde yaşanan trafik sıkıntısı artık kenar sokaklarda da yaşanıyor. İşe gelip gitmekte zorlanıyoruz. Saatinde işe yetişmek için mesai saatimöizden çok önce evden çıkış yapmak zorunda kalıyoruz. Yeni tedbirler alınmazsa Gebze'nin gelecek yıllardaki trafik çilesini hayal etmek korkutucu" ifadelerini kullandı.  
Sanayinin başkenti Gebze'de bayram sonrası başlayan mesai özellikle GOSB kavşağında etkili trafik sorunu yaşanmasına neden oldu. Ramazan Bayramı tatili sonrası gün boyu yaşanan trafik sorunu sürücüleri çileden çıkardı. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Gündüz nüfusu 1 milyonu aşan Gebze'de bayram sonrası hissedilir bir trafik sorunu yaşanmazken özellikle GOSB kavşağında farklı bir durum yaşandı. Fabrika çalışnalarını taşıyan servislerin yanısıra kamyonlarında da bu yoğunluğa katılması ile GOSB kavşağı adeta kilitlenme noktasına geldi. Sabah ve akşam saatlerinde daha yoğun yaşanan trafik sıkıntısı gün içinde de devam etti. Bu bölgede yaşanan trafik sorunu her geçen gün daha da artacağı öngörülüyor. Bayram tatili sonrası keşmekeşe dönen trafik sorunu nedeniyle başta sürücüler olmak üzere vatandaşlar isyan noktasına geldi.. Vatandaşlar ulaşım konusunda yetkililerin bir an önce gereken adımları atmasını istedi.

5 YIL SONRASINI DÜŞÜNMEK KORKUTUCU!

Her geçen gün nüfus yoğunluğunun arttığı sanayi başkenti Gebze'deki trafik sorununun ilerleyen yıllarda çok daha ciddi bir sorun olacağını belirten vatandaşlar, "Geçtiğimiz yıllarda ilçenin ana caddelerinde yaşanan trafik sıkıntısı artık kenar sokaklarda da yaşanıyor. İşe gelip gitmekte zorlanıyoruz. Saatinde işe yetişmek için mesai saatimöizden çok önce evden çıkış yapmak zorunda kalıyoruz. Yeni tedbirler alınmazsa Gebze'nin gelecek yıllardaki trafik çilesini hayal etmek korkutucu" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.