GOSB Tıp Merkezi Açıldı

Gebze 27.02.2018 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GOSB Tıp Merkezi Açıldı

Anadolu Vakfı çatısı altında kurulan Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle GOSB Tıp Merkezi hizmete sunuldu.

Türkiye’de bir organize sanayi bölgesi tarafından kurulan ilk tıp merkezi olma özelliğini de taşıyan GOSB Tıp Merkezi’nin açılışına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, GOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu ve Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. ÖNEMLİ BİR ADIM GOSB Tıp Merkezi’nin açılışında konuşan Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir, “Anadolu Sağlık Merkezi olarak dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma misyonumuzu Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne taşımaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ise “GOSB Tıp Merkezi, GOSB’un örnek projelerinden birisidir. Bölgemizdeki 25.000’i aşkın çalışanın kaliteli sağlık hizmetine daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak için attığımız önemli bir adımdır. Bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Anadolu Vakfı çatısı altında kurulan Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle GOSB Tıp Merkezi hizmete sunuldu.

Türkiye’de bir organize sanayi bölgesi tarafından kurulan ilk tıp merkezi olma özelliğini de taşıyan GOSB Tıp Merkezi’nin açılışına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, GOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu ve Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

ÖNEMLİ BİR ADIM

GOSB Tıp Merkezi’nin açılışında konuşan Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir, “Anadolu Sağlık Merkezi olarak dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma misyonumuzu Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne taşımaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ise “GOSB Tıp Merkezi, GOSB’un örnek projelerinden birisidir. Bölgemizdeki 25.000’i aşkın çalışanın kaliteli sağlık hizmetine daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak için attığımız önemli bir adımdır. Bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.