19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Göster gücünü Darıca!

Spor 11.11.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Göster gücünü Darıca!

SARI YEŞİLLİLER KIRIKHAN KARŞISINDA YARA SARMAK İSTİYOR

Gürses Kılıç’ın istifası sonrasında Yardımcı Antrenör Uğur Balcıoğlu ile yola devam kararı alan Darıca G.B, bugün sahasında Kırıkhanspor’u devirerek zirve yarışında var olmak istiyor. 15 Temmuz Şehir Stadı’ndaki kritik maç saat 13.30’da başlayacak. Hafta içinde Gürses Kılıç’ın istifasıyla sarsılan ve teknik direktörlük görevine yardımcı antrenör Uğur Balcıoğlu’nu getiren Darıca Gençlerbirliği, Spor Toto 3.Lig 2.Grup’un 12.haftasında bugün sahasında Kırıkhanspor’u ağırlayacak. Geçen hafta 1461 Trabzon karşısında beklenmedik bir yenilgi alan sarı yeşilliler, Kırıkhan’ı devirerek yara sarmaya çalışacak. Zirvenin sadece 4 puan uzağında olan Darıca G.B, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini eli boş göndermek istiyor. Yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olarak görülen kritik Kırıkhanspor maçı saat 13.30’da başlayacak. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Van bölgesi hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek.
SARI YEŞİLLİLER KIRIKHAN KARŞISINDA YARA SARMAK İSTİYOR

Gürses Kılıç’ın istifası sonrasında Yardımcı Antrenör Uğur Balcıoğlu ile yola devam kararı alan Darıca G.B, bugün sahasında Kırıkhanspor’u devirerek zirve yarışında var olmak istiyor. 15 Temmuz Şehir Stadı’ndaki kritik maç saat 13.30’da başlayacak.

Hafta içinde Gürses Kılıç’ın istifasıyla sarsılan ve teknik direktörlük görevine yardımcı antrenör Uğur Balcıoğlu’nu getiren Darıca Gençlerbirliği, Spor Toto 3.Lig 2.Grup’un 12.haftasında bugün sahasında Kırıkhanspor’u ağırlayacak. Geçen hafta 1461 Trabzon karşısında beklenmedik bir yenilgi alan sarı yeşilliler, Kırıkhan’ı devirerek yara sarmaya çalışacak. Zirvenin sadece 4 puan uzağında olan Darıca G.B, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini eli boş göndermek istiyor. Yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olarak görülen kritik Kırıkhanspor maçı saat 13.30’da başlayacak. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Van bölgesi hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.