19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Göster gücünü Gebze!

Spor 16.02.2018 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Göster gücünü Gebze!

MOR MENEKŞELER ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA KESKİN VİRAJDA

Gebzespor şampiyonluk yarışındaki en zor deplasmanlardan birine çıkmaya hazırlanıyor. Mor Menekşeler, Pazar günü saat 14.00’da ligin güçlü ekiplerinden Başiskele Doğantepespor’un konuğu olacak. Geçen hafta sahasında İnegöl Kurtuluşspor karşısında aldığı beraberlikle kredisini tüketen Gebzespor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. BAL 11.Grup temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü deplasmanda Doğantepespor’un konuğu olacak. Ligin ilk yarısında rakibine sahasında 1-0 yenilerek sezonun ilk yenilgisini alan mor beyazlı temsilcimiz, rövanş maçını kazanarak zirve yarışında var olmak istiyor. WELLBORN HOTEL’DE ÜS KURACAK Lider Beylerbeyispor’un 2 puan gerisinde bulunan Gebzespor, zorluk derecesi yüksek olan bu önemli maçtan zaferle dönerek zor virajı hasarsız atlatmayı hedefliyor. Pazar günü sabah ter yapılacak ter idmanı sonrasında yola çıkacak olan mor beyazlı kafile, Başiskele’de bulunan Wellborn Luxury Hotel’de kampa girecek. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Serkan Eryılmaz yönetecek.
MOR MENEKŞELER ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA KESKİN VİRAJDA

Gebzespor şampiyonluk yarışındaki en zor deplasmanlardan birine çıkmaya hazırlanıyor. Mor Menekşeler, Pazar günü saat 14.00’da ligin güçlü ekiplerinden Başiskele Doğantepespor’un konuğu olacak.

Geçen hafta sahasında İnegöl Kurtuluşspor karşısında aldığı beraberlikle kredisini tüketen Gebzespor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. BAL 11.Grup temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü deplasmanda Doğantepespor’un konuğu olacak. Ligin ilk yarısında rakibine sahasında 1-0 yenilerek sezonun ilk yenilgisini alan mor beyazlı temsilcimiz, rövanş maçını kazanarak zirve yarışında var olmak istiyor.

WELLBORN HOTEL’DE ÜS KURACAK

Lider Beylerbeyispor’un 2 puan gerisinde bulunan Gebzespor, zorluk derecesi yüksek olan bu önemli maçtan zaferle dönerek zor virajı hasarsız atlatmayı hedefliyor. Pazar günü sabah ter yapılacak ter idmanı sonrasında yola çıkacak olan mor beyazlı kafile, Başiskele’de bulunan Wellborn Luxury Hotel’de kampa girecek. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Serkan Eryılmaz yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.