Gösterin gerçek Çayırova’yı!

Spor 28.09.2018 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gösterin gerçek Çayırova’yı!

Bölgesel Amatör Lig’de sezona istediği başlangıcı yapamayarak Doğantepespor’a 4-1’lik farklı skorla mağlup olan Çayırovaspor, ilk hafta sahasında Vefaspor’a 3-0 mağlup olan Tavşanlı Linyitspor’u sahasında konuk edecek. İlk iç saha maçında galibiyete uzanarak Doğantepe maçını unutturmak isteyen Erol Çağlın’ın öğrencileri, ortaya koyacağı futbolla rakiplerine de mesaj vermek istiyor. Kuştepe Stadı’nda oynanacak olan kritik mücadele Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Süleyman Yörük yönetecek.

Bölgesel Amatör Lig’de sezona istediği başlangıcı yapamayarak Doğantepespor’a 4-1’lik farklı skorla mağlup olan Çayırovaspor, ilk hafta sahasında Vefaspor’a 3-0 mağlup olan Tavşanlı Linyitspor’u sahasında konuk edecek. İlk iç saha maçında galibiyete uzanarak Doğantepe maçını unutturmak isteyen Erol Çağlın’ın öğrencileri, ortaya koyacağı futbolla rakiplerine de mesaj vermek istiyor.
Kuştepe Stadı’nda oynanacak olan kritik mücadele Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Süleyman Yörük yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.