Gösterin kumaşınızı!

Spor 20.11.2015 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gösterin kumaşınızı!

Gösterin kumaşınızı!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B ligin 16.haftasında Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak. Sezon başında yapılan önemli transferlere rağmen kalitesini bir türlü kanıtlayamayan sarı yeşilli futbolcular, Kastamonuspor maçını bir anlamda kendilerini kanıtlama maçı olarak görüyorlar.Alınan istikrarsız sonuçlarla sık sık eleştirilere maruz kalan Darıca G.B futbolcuları, kaliteli kumaşlarını bu maçta göstermek için sahaya çıkacaklar. KENDİLERİNİ KANITLAMAK İÇİN BİR FIRSAT Darıca G.B yönetimi, sportif başarı için tüm şartları sunarken, top artık futbolcularda. Van maçından alınan 3 puanın moraliyle zorlu Kastamonuspor deplasmanına çıkacak olan Darıca G.B kazanarak her şeye yeniden başlamak istiyor. Gazi Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak. Kritik karşılaşmayı Bursa bölgesi hakemlerinden Ahmet Aslan yönetecek. Aslan’ın yardımcılıklarını Rüştü Baykal ve Emre Akova yapacak.
Gösterin kumaşınızı!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B ligin 16.haftasında Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak. Sezon başında yapılan önemli transferlere rağmen kalitesini bir türlü kanıtlayamayan sarı yeşilli futbolcular, Kastamonuspor maçını bir anlamda kendilerini kanıtlama maçı olarak görüyorlar.Alınan istikrarsız sonuçlarla sık sık eleştirilere maruz kalan Darıca G.B futbolcuları, kaliteli kumaşlarını bu maçta göstermek için sahaya çıkacaklar.

KENDİLERİNİ KANITLAMAK İÇİN BİR FIRSAT

Darıca G.B yönetimi, sportif başarı için tüm şartları sunarken, top artık futbolcularda. Van maçından alınan 3 puanın moraliyle zorlu Kastamonuspor deplasmanına çıkacak olan Darıca G.B kazanarak her şeye yeniden başlamak istiyor. Gazi Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak. Kritik karşılaşmayı Bursa bölgesi hakemlerinden Ahmet Aslan yönetecek. Aslan’ın yardımcılıklarını Rüştü Baykal ve Emre Akova yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.