19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÖZALTINA ALINANLAR BUGÜN ADLİYEDE

Darıca 25.02.2016 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÖZALTINA ALINANLAR BUGÜN ADLİYEDE

İlimizde yapılan terör operasyonunda gözaltına alınan 22 kişinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Darıca merkezli Gebze ve Dilovası’nda terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon yapmış, operasyonda 22 kişi gözaltına alınmıştı. HDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak’ın da aralarında bulunduğu 22 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Gözaltına alınan şahısların bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Öte yandan 500 polis ve helikopter destekli yapılan şafak operasyonunda detaylar da ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde bazı terör örgütü mensupları ve sempatizanları Darıca'da yol kapatmış ve araçlar taşlanmıştı. ÖRGÜT ÜYESİ İDDİASI Yaşanan bu olay sonrasında soruşturma başlatılmış ve Darıca'da bazı kişilerin PKK terör örgütü üyesi olduğu bazılarının da örgüte destek sağladığı belirlendi. Kimlikleri ve adresler belirlenen şahıslara operasyon yapma kararı alındı. Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. Operasyonda TEM ekiplerine çevik kuvvet ekipleri de destek verdi. Havadan destekli operasyon da Şafak vakti adreslere baskınlar yapılarak şahıslar gözaltına alındı ve adreslerde aramalar yapıldı.
İlimizde yapılan terör operasyonunda gözaltına alınan 22 kişinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Darıca merkezli Gebze ve Dilovası’nda terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon yapmış, operasyonda 22 kişi gözaltına alınmıştı. HDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak’ın da aralarında bulunduğu 22 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Gözaltına alınan şahısların bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Öte yandan 500 polis ve helikopter destekli yapılan şafak operasyonunda detaylar da ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde bazı terör örgütü mensupları ve sempatizanları Darıca'da yol kapatmış ve araçlar taşlanmıştı.

ÖRGÜT ÜYESİ İDDİASI

Yaşanan bu olay sonrasında soruşturma başlatılmış ve Darıca'da bazı kişilerin PKK terör örgütü üyesi olduğu bazılarının da örgüte destek sağladığı belirlendi. Kimlikleri ve adresler belirlenen şahıslara operasyon yapma kararı alındı. Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. Operasyonda TEM ekiplerine çevik kuvvet ekipleri de destek verdi. Havadan destekli operasyon da Şafak vakti adreslere baskınlar yapılarak şahıslar gözaltına alındı ve adreslerde aramalar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.