19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gözen'in ilk mesai günü

Gebze 15.04.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gözen'in ilk mesai günü

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'ın emekliye ayrılmasının ardından Kocaeli vali yardımcısı Hasan Gözen bugün Gebze Kaymakam Vekili olarak göreve başaldı. Gözen ilk mesai gününde bölge basını ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Gözen ilk olarak yarın yapılacak Anayasa Değişikliği referandumu için tüm güvenlik önlemlerinin alındığı bilgisini verdi. Vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde oy işlemini gerçekleştirebilmesi için önlemlerin eksiksiz yerine getirildiğini ifade etti. Gebze'yi her zaman duyduğunu da belirten Gözen, "İstanbul'u bilen herkesin Gebze'yi de bilme zorunluluğu var."dedi. Hasan Gözen Kimdir; 1964 senesinde Gaziantep'in Islahiye ilçesinde dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimimi burada tamamladı. Üniversiteye Bursa İktisadi idari birimler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümüyle başladı. Yatay geçişle Ankara Siyasal Bilgiler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümünü 1987 yılında bitirdi. Bir yıl polis akademisinde okuyarak polis akademisi mezunu oldu. Akademiden sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğinde yüksek disiplin kurulu raportörü olarak göreve başladı. Yaklaşık 4 ay gibi bir sü bu görevde kaldı. Kaymakamlık sınavına girip kazandıktan sonra Adıyaman kaymakam adayı olarak mülki idare mesleğine başladı. İlk stajı İskenderun Kaymakam vekilliği, daha sonra Malatya Yeşilyurt ve Arguvan ilçelerinde mülkiye teftiş stajı yaptı. 1 yıl süre ile İngiltere'ye yabancı dil eğitimi için gitti. İngiltere dönüşünde Konya Çumra'da kaymakam vekili olarak fiili kaymakamlık görevine başladı. Daha sonra sırasıyla 92-94 senelerinde Giresun Dereli kaymakamlığı, 94-96 yılları arasında Muş Vali Yardımcılığı yaptı. Daha sonra 99 senesinin Ağustos ayında Konya Bozkır'a kaymakam olarak atandı. Aralık ayında da tekrar İngiltere'ye bu sefer yüksek lisans yapmak üzere gitti. Bir yıl içerisinde yüksek lisansını tamamladı. Exeter Üniversitesi'nde kamu yönetimi alanında mastır yaptı. 2000 yılının sonunda tekrar Bozkır kaymakamlığına döndü. 2004 yılına kadar burada görev yaptı. Afyonkarahisar Çay kaymakamlığı yaptı. Çay'dan sonra da Samsun Vali Yardımcılığı yaptı. 1 yıllık Samsun vali yardımcılığından sonra da tekrar Çanakkale Çan kaymakamlığına atandı. Evli ve 3 çocuk babası. Kocaeli Valiliği'nde ki Görev Bölümleri   Görev Bölümü     A.    Avrupa Birliği Bakanlğı B.    Ekonomi Bakanlığı   C.    İçişleri Bakanlığı   •  Araştırma ve Etüt Merkezleri Başkanlığı (AREM)   •  Strateji Geliştirme Başkanlığı   •  Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı   D. Kültür ve Turizm Bakanlığı   E. Orman ve Su İşleri Bakanlığı   F. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı   •  Kocaeli Liman Mülki İdare Amirliği   •  Cengiz Topel Havalimanı Mülki  Amirliği   G. Valilik   •  Sınır Yönetimi ve Deniz Havalimanları Bürosu   •  İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü   •  İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü   •  AB Temas Noktası   •  AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi   •  Toplam Kalite Yönetimi   H. İlçe Kaymakamlıkları   •    Derince Kaymakamlığı   •    Kartepe Kaymakamlığı    
Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'ın emekliye ayrılmasının ardından Kocaeli vali yardımcısı Hasan Gözen bugün Gebze Kaymakam Vekili olarak göreve başaldı. Gözen ilk mesai gününde bölge basını ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Gözen ilk olarak yarın yapılacak Anayasa Değişikliği referandumu için tüm güvenlik önlemlerinin alındığı bilgisini verdi. Vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde oy işlemini gerçekleştirebilmesi için önlemlerin eksiksiz yerine getirildiğini ifade etti. Gebze'yi her zaman duyduğunu da belirten Gözen, "İstanbul'u bilen herkesin Gebze'yi de bilme zorunluluğu var."dedi.

Hasan Gözen Kimdir; 1964 senesinde Gaziantep'in Islahiye ilçesinde dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimimi burada tamamladı. Üniversiteye Bursa İktisadi idari birimler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümüyle başladı. Yatay geçişle Ankara Siyasal Bilgiler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümünü 1987 yılında bitirdi. Bir yıl polis akademisinde okuyarak polis akademisi mezunu oldu. Akademiden sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğinde yüksek disiplin kurulu raportörü olarak göreve başladı. Yaklaşık 4 ay gibi bir sü bu görevde kaldı. Kaymakamlık sınavına girip kazandıktan sonra Adıyaman kaymakam adayı olarak mülki idare mesleğine başladı. İlk stajı İskenderun Kaymakam vekilliği, daha sonra Malatya Yeşilyurt ve Arguvan ilçelerinde mülkiye teftiş stajı yaptı. 1 yıl süre ile İngiltere'ye yabancı dil eğitimi için gitti. İngiltere dönüşünde Konya Çumra'da kaymakam vekili olarak fiili kaymakamlık görevine başladı. Daha sonra sırasıyla 92-94 senelerinde Giresun Dereli kaymakamlığı, 94-96 yılları arasında Muş Vali Yardımcılığı yaptı. Daha sonra 99 senesinin Ağustos ayında Konya Bozkır'a kaymakam olarak atandı. Aralık ayında da tekrar İngiltere'ye bu sefer yüksek lisans yapmak üzere gitti. Bir yıl içerisinde yüksek lisansını tamamladı. Exeter Üniversitesi'nde kamu yönetimi alanında mastır yaptı. 2000 yılının sonunda tekrar Bozkır kaymakamlığına döndü. 2004 yılına kadar burada görev yaptı. Afyonkarahisar Çay kaymakamlığı yaptı. Çay'dan sonra da Samsun Vali Yardımcılığı yaptı. 1 yıllık Samsun vali yardımcılığından sonra da tekrar Çanakkale Çan kaymakamlığına atandı. Evli ve 3 çocuk babası.

Kocaeli Valiliği'nde ki Görev Bölümleri

 

Görev Bölümü
 

 
A.    Avrupa Birliği Bakanlğı

B.    Ekonomi Bakanlığı
 
C.    İçişleri Bakanlığı
 
•  Araştırma ve Etüt Merkezleri Başkanlığı (AREM)
 
•  Strateji Geliştirme Başkanlığı
 
•  Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı
 
D. Kültür ve Turizm Bakanlığı
 
E. Orman ve Su İşleri Bakanlığı
 
F. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı
 
•  Kocaeli Liman Mülki İdare Amirliği
 
•  Cengiz Topel Havalimanı Mülki  Amirliği
 
G. Valilik
 
•  Sınır Yönetimi ve Deniz Havalimanları Bürosu
 
•  İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü
 
•  İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü
 
•  AB Temas Noktası
 
•  AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi
 
•  Toplam Kalite Yönetimi
 
H. İlçe Kaymakamlıkları
 
•    Derince Kaymakamlığı
 
•    Kartepe Kaymakamlığı
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.