Gözen ve Demirci 2 Dev Projeyi İnceledi

Çayırova 12.09.2018 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gözen ve Demirci 2 Dev Projeyi İnceledi

Belediye Başkanı Şevki Demirci, yapımını tamamladıkları ve kısmi olarak hizmete sunulan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kent Park projelerini Çayırova Kaymakam Hasan Gözen’e anlattı. Gerçekleştirdikleri inceleme gezisinde projenin detaylarını Demirci’den alan Gözen, eğitim, sanat, spor ve sosyal açıdan projelerin ilçeye büyük bir katkı sunacağını söyledi. Kent Park İlçenin En Önemli Sosyal Yaşam Alanı Yapımı tamamlanan, çevre düzenlemesi gerçekleştirilen Kent Park projesi ile Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarından en önemlisini oluşturduklarını aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kaymakam Hasan Gözen ile gerçekleştirdiği gezide Kent Parkın detaylarını anlattı. Alışveriş alanlarıyla, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarıyla, kafe-restoranlarıyla, çocuk oyun ve etkinlik alanlarıyla, süs havuzları ve yeşiliyle tam donanımlı bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Demirci, projenin kısa bir süre sonra hizmete gireceğini söyledi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi İçin Son Rötuşlar Kent Park’ın hemen yanı başında Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi’ni inşa ettiklerini ve belediye eğitim kurumları olan Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi’nin hizmete sunulduğunu aktaran Demirci, projenin 1 ay gibi bir sürede büyük ölçüde hizmete sunulacağını söyledi. 4 sinema salonu, 2 nikah salonu ve 850 kişilik konferans salonu bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin tam kapasiteyle hizmet vermesi için çok kısa bir süre kaldığınıda işaret eden Demirci, projenin açık ve kapalı otoparklarınında bulunduğunu vurguladı. “Hedefimiz Modern Bir Çayırova İnşa Etmek” Yapımı tamamlanan 2 dev eseri Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile birlikte incelediklerini ve projelerin kısa bir süre sonra tam anlamıyla hizmete gireceğini söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlk vizyon projemiz Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni tamamlamanın ve hizmete sunmanın heyecanı içerisindeyiz. Kısa bir süre sonra açılacak bu iki eserimize birde Şekerpınar bölgesinde bir bölümünü hizmete açtığımız Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezimiz eşlik edecek. 4K ile formüle ettiğimiz bu projelerimiz ilçemize çok şey katacak. Hem sosyal, hem kültürel, hem de ekonomik alanda olduğu gibi eğitim, sanat ve sportif alanlarda da değerli yatırımlarımız olarak nitelendirdiğimiz 4K projelerimiz yapımına başladığımız Kent Meydanı ile taçlandırılacak. Hedefimiz modern bir Çayırova inşa etmek. Bu yolda çabalarımızın meyvelerini alıyoruz. İlçemize ve değerli Çayırova’lılara en iyi şekilde hizmet vererek, projelerimizi bir bir tamamlamanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz.” dedi.

Belediye Başkanı Şevki Demirci, yapımını tamamladıkları ve kısmi olarak hizmete sunulan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kent Park projelerini Çayırova Kaymakam Hasan Gözen’e anlattı. Gerçekleştirdikleri inceleme gezisinde projenin detaylarını Demirci’den alan Gözen, eğitim, sanat, spor ve sosyal açıdan projelerin ilçeye büyük bir katkı sunacağını söyledi.

Kent Park İlçenin En Önemli Sosyal Yaşam Alanı

Yapımı tamamlanan, çevre düzenlemesi gerçekleştirilen Kent Park projesi ile Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarından en önemlisini oluşturduklarını aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kaymakam Hasan Gözen ile gerçekleştirdiği gezide Kent Parkın detaylarını anlattı. Alışveriş alanlarıyla, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarıyla, kafe-restoranlarıyla, çocuk oyun ve etkinlik alanlarıyla, süs havuzları ve yeşiliyle tam donanımlı bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Demirci, projenin kısa bir süre sonra hizmete gireceğini söyledi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi İçin Son Rötuşlar

Kent Park’ın hemen yanı başında Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi’ni inşa ettiklerini ve belediye eğitim kurumları olan Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi’nin hizmete sunulduğunu aktaran Demirci, projenin 1 ay gibi bir sürede büyük ölçüde hizmete sunulacağını söyledi. 4 sinema salonu, 2 nikah salonu ve 850 kişilik konferans salonu bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin tam kapasiteyle hizmet vermesi için çok kısa bir süre kaldığınıda işaret eden Demirci, projenin açık ve kapalı otoparklarınında bulunduğunu vurguladı.

“Hedefimiz Modern Bir Çayırova İnşa Etmek”

Yapımı tamamlanan 2 dev eseri Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile birlikte incelediklerini ve projelerin kısa bir süre sonra tam anlamıyla hizmete gireceğini söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlk vizyon projemiz Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni tamamlamanın ve hizmete sunmanın heyecanı içerisindeyiz. Kısa bir süre sonra açılacak bu iki eserimize birde Şekerpınar bölgesinde bir bölümünü hizmete açtığımız Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezimiz eşlik edecek. 4K ile formüle ettiğimiz bu projelerimiz ilçemize çok şey katacak. Hem sosyal, hem kültürel, hem de ekonomik alanda olduğu gibi eğitim, sanat ve sportif alanlarda da değerli yatırımlarımız olarak nitelendirdiğimiz 4K projelerimiz yapımına başladığımız Kent Meydanı ile taçlandırılacak. Hedefimiz modern bir Çayırova inşa etmek. Bu yolda çabalarımızın meyvelerini alıyoruz. İlçemize ve değerli Çayırova’lılara en iyi şekilde hizmet vererek, projelerimizi bir bir tamamlamanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.