GÖZLEMCİ RAPORUNA İŞLEDİ

Spor 14.12.2015 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÖZLEMCİ RAPORUNA İŞLEDİ

GÖZLEMCİ RAPORUNA İŞLEDİ

Darıca G.B ile Bayburt G.Ö.İ arasında oynanan ilk devrenin son karşılaşmasına futbolseverler büyük ilgi gösterdiler. Özellikle Darıca’da yaşayan Bayburtlu taraftarlar maça adeta akın ederken, yaklaşık Bin kadar Bayburtsporlu tribündeki yerlerini aldılar. GÖZLEMCİ RAPORUNA İŞLEDİ Konuk ekip taraftarlarının coşkusu maç boyunca devam ederken, maçın ikinci yarısında sahaya 3 kez meşale atıldı. Sahaya atılan yabancı maddeleri top toplayacı çocuklar ve saha görevlileri oyun alanı dışına çıkarırken, maçın gözlemcisinin bu durumu raporuna işlediği görüldü.
GÖZLEMCİ RAPORUNA İŞLEDİ

Darıca G.B ile Bayburt G.Ö.İ arasında oynanan ilk devrenin son karşılaşmasına futbolseverler büyük ilgi gösterdiler. Özellikle Darıca’da yaşayan Bayburtlu taraftarlar maça adeta akın ederken, yaklaşık Bin kadar Bayburtsporlu tribündeki yerlerini aldılar.

GÖZLEMCİ RAPORUNA İŞLEDİ

Konuk ekip taraftarlarının coşkusu maç boyunca devam ederken, maçın ikinci yarısında sahaya 3 kez meşale atıldı. Sahaya atılan yabancı maddeleri top toplayacı çocuklar ve saha görevlileri oyun alanı dışına çıkarırken, maçın gözlemcisinin bu durumu raporuna işlediği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.