Gözler bu kritik toplantıda

18.05.2020 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gözler bu kritik toplantıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 8. kez telekonferans yöntemiyle toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 15.30 sularında başlaması, toplantı biter bitmez ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapması bekleniyor. BAYRAMDA 4 GÜNLÜK YASAK Toplantıda önümüzdeki hafta bayramda uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması da gündeme gelecek. Sosyal mesafenin korunmayacağı endişesi ve Bilim Kurulu’nun uyarısıyla büyükşehirlerde Ramazan Bayramı’nda dört günlük sokağa çıkma yasağı kararının alınması bekleniyor. Ramazan Bayramı arifesine denk gelen 23 Mayıs Cumartesi gününden başlayarak 24, 25, 26 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması kararı alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Toplantıda özellikle bayram sonrası hareketlenmeye başlaması beklenen turizm sezonu ve tatil bölgelerinde alınacak tedbirler de ele alınacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 8. kez telekonferans yöntemiyle toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 15.30 sularında başlaması, toplantı biter bitmez ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapması bekleniyor.

BAYRAMDA 4 GÜNLÜK YASAK

Toplantıda önümüzdeki hafta bayramda uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması da gündeme gelecek. Sosyal mesafenin korunmayacağı endişesi ve Bilim Kurulu’nun uyarısıyla büyükşehirlerde Ramazan Bayramı’nda dört günlük sokağa çıkma yasağı kararının alınması bekleniyor. Ramazan Bayramı arifesine denk gelen 23 Mayıs Cumartesi gününden başlayarak 24, 25, 26 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması kararı alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Toplantıda özellikle bayram sonrası hareketlenmeye başlaması beklenen turizm sezonu ve tatil bölgelerinde alınacak tedbirler de ele alınacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.