Gözler Kastamonu'da, kulaklar İskenderun'da

Spor 05.02.2016 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gözler Kastamonu'da, kulaklar İskenderun'da

Gözler Kastamonu'da, kulaklar İskenderun'da

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, bugün Hedef Gazetesi'nin ev sahipliğinde Köprübaşı Cağ Kebap Salonu'nda düzenlenen sabah kahvaltısında, hem atletizm takımında hem de Darıca G.B futbol takımından çifte zafer beklediğini söyledi. GÖZLER KASTAMONU'DA KULAKLAR İSKENDERUN'DA OLACAK Kastamonu’da düzenlenecek olan Atletizm Kros Şampiyonası’na katılacağı için İskenderun’a gidemeyeceğini belirten Başkan Karabacak, ‘’Dilerim Kastamonu’da atletizm takımımızın şampiyonluğu şekil alır, sezon sonunda da futbol takımımızın alacağı şampiyonlukla taçlandırırız. Hem Avupa Şampiyonası’nda ter dökecek olan atletlerimize, hem de de Pazar günü İskenderunspor deplasmanında 3 puan savaşı verecek olan futbolcularımıza başarılar diliyorum’’ dedi.
Gözler Kastamonu'da, kulaklar İskenderun'da

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, bugün Hedef Gazetesi'nin ev sahipliğinde Köprübaşı Cağ Kebap Salonu'nda düzenlenen sabah kahvaltısında, hem atletizm takımında hem de Darıca G.B futbol takımından çifte zafer beklediğini söyledi.

GÖZLER KASTAMONU'DA KULAKLAR İSKENDERUN'DA OLACAK

Kastamonu’da düzenlenecek olan Atletizm Kros Şampiyonası’na katılacağı için İskenderun’a gidemeyeceğini belirten Başkan Karabacak, ‘’Dilerim Kastamonu’da atletizm takımımızın şampiyonluğu şekil alır, sezon sonunda da futbol takımımızın alacağı şampiyonlukla taçlandırırız. Hem Avupa Şampiyonası’nda ter dökecek olan atletlerimize, hem de de Pazar günü İskenderunspor deplasmanında 3 puan savaşı verecek olan futbolcularımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.