19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gözler Sancaklı’yı arıyor!

Kocaeli 14.01.2016 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gözler Sancaklı’yı arıyor!

MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı adeta kayıplarda. Milletvekili seçildikten sonra seçim bölgesi Kocaeli’yi unutan Sancaklı, adeta Ankara-İstanbul Milletvekili havası oluşturdu. Sancaklı’nın bu durumu rahatsızlıklara neden oldu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milletvekili seçildikten sonra adeta seçim Bölgesi Kocaeli’yi unuttu. Seçim döneminde sürekli Gebze bölgesini ikinci plana atmakla ve gelmemekle eleştirilen Sancaklı, seçimden sonra Kocaeli’yi tamamen unuttu. Seçimden sonra birkaç parti tarafından düzenlenen teşekkür programlarına katılan Sancaklı, bundan sonra ilimizde adı ve esamesi okunmaz oldu. Ankara-İstanbul arasında mekik dokuyan Sancaklı’yı görebilen yok. TÜRKKAN’I ARATIYOR Sancaklı kendinden önce Kocaeli Milletvekilliği yapan Lütfü Türkkan’ı aratır oldu. Vekillik yaptığı dört yıl boyunca Kocaeli’yi karış karış gezen, ilimizin sorunlarını Meclis’e taşıyan, en küçük mahallenin bir sorununu Soru önergesi haline getiren ve geçtiğimiz dönem Meclis’de Soru önergesi rekoru kıran Türkkan’ı mumla aratan Sancaklı’nın seçim bölgesini ne zaman hatırlayacağı merak konusu. Ankara’da zaman zaman misafirlerini ağırlayan Sancaklı, daha çok İstanbul-Ankara Milletvekili gibi çalışıyor. ŞEHİT CENAZESİNDE DE YOKTU Sancaklı son olarak geçtiğimiz hafta sonu toprağa verdiğimiz Şehidimiz Ümit İnan’ın cenazesinde de yoktu. AK Parti ve CHP’den Milletvekilleri, siyasiler cenazeye gelip Şehidimizin acılı ailesine taziyelerini iletirken, Sancaklı ne cenazede görüldü, ne de Şehit evine gitti. Herkes Sancaklı’nın Cumartesi günü daha önemli ne işi vardı diye merak ederken, bu durumun MHP camiasında da rahatsızlıklara yol açtığı iddia ediliyor. 
MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı adeta kayıplarda. Milletvekili seçildikten sonra seçim bölgesi Kocaeli’yi unutan Sancaklı, adeta Ankara-İstanbul Milletvekili havası oluşturdu. Sancaklı’nın bu durumu rahatsızlıklara neden oldu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milletvekili seçildikten sonra adeta seçim Bölgesi Kocaeli’yi unuttu. Seçim döneminde sürekli Gebze bölgesini ikinci plana atmakla ve gelmemekle eleştirilen Sancaklı, seçimden sonra Kocaeli’yi tamamen unuttu. Seçimden sonra birkaç parti tarafından düzenlenen teşekkür programlarına katılan Sancaklı, bundan sonra ilimizde adı ve esamesi okunmaz oldu. Ankara-İstanbul arasında mekik dokuyan Sancaklı’yı görebilen yok.

TÜRKKAN’I ARATIYOR

Sancaklı kendinden önce Kocaeli Milletvekilliği yapan Lütfü Türkkan’ı aratır oldu. Vekillik yaptığı dört yıl boyunca Kocaeli’yi karış karış gezen, ilimizin sorunlarını Meclis’e taşıyan, en küçük mahallenin bir sorununu Soru önergesi haline getiren ve geçtiğimiz dönem Meclis’de Soru önergesi rekoru kıran Türkkan’ı mumla aratan Sancaklı’nın seçim bölgesini ne zaman hatırlayacağı merak konusu. Ankara’da zaman zaman misafirlerini ağırlayan Sancaklı, daha çok İstanbul-Ankara Milletvekili gibi çalışıyor.

ŞEHİT CENAZESİNDE DE YOKTU

Sancaklı son olarak geçtiğimiz hafta sonu toprağa verdiğimiz Şehidimiz Ümit İnan’ın cenazesinde de yoktu. AK Parti ve CHP’den Milletvekilleri, siyasiler cenazeye gelip Şehidimizin acılı ailesine taziyelerini iletirken, Sancaklı ne cenazede görüldü, ne de Şehit evine gitti. Herkes Sancaklı’nın Cumartesi günü daha önemli ne işi vardı diye merak ederken, bu durumun MHP camiasında da rahatsızlıklara yol açtığı iddia ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.