19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gözler TFF'de

Spor 23.05.2016 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gözler TFF'de

Gözler TFF'de

Darıca G.B’de gözler hafta sonunda yapılacak olan kongreye çevrilirken diğer yandan da teknik heyet yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. TFF’nin ligleri tescillemesini ve yeni sezon planlamasını açıklamasını bekleyen teknik ekip, buna göre 2016-2017 sezonu için rotayı belirleyecek. Bir sezonluk antrenman programını şimdiden hazırlayan Darıca G.B teknik ekibi, sezon başı kampında futbolculara nefes aldırmayacak. ÖNCELİK BOLU Sezonu kendi tesislerinde açacak olan Darıca G.B, 8 gün boyunca Darıca’da çalışacak. Bu 8 günlük süreçte 3 gün kros yapacak sarı yeşilliler, 1 ya da 2 günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmalarını başka bir ilde sürdürecek. Darıca G.B teknik ekibinin kamp için önceliğinin Bolu olduğu öğrenilirken, kampın iki hafta süreceği belirtildi.
Gözler TFF'de

Darıca G.B’de gözler hafta sonunda yapılacak olan kongreye çevrilirken diğer yandan da teknik heyet yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. TFF’nin ligleri tescillemesini ve yeni sezon planlamasını açıklamasını bekleyen teknik ekip, buna göre 2016-2017 sezonu için rotayı belirleyecek. Bir sezonluk antrenman programını şimdiden hazırlayan Darıca G.B teknik ekibi, sezon başı kampında futbolculara nefes aldırmayacak.

ÖNCELİK BOLU

Sezonu kendi tesislerinde açacak olan Darıca G.B, 8 gün boyunca Darıca’da çalışacak. Bu 8 günlük süreçte 3 gün kros yapacak sarı yeşilliler, 1 ya da 2 günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmalarını başka bir ilde sürdürecek. Darıca G.B teknik ekibinin kamp için önceliğinin Bolu olduğu öğrenilirken, kampın iki hafta süreceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.