Gözümsün, Kulağımsın

Gebze 28.05.2015 - 18:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gözümsün, Kulağımsın

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Köşker, "Belediye meclis üyeleri gibi bir anlamda Gebze'mizin bakanlar kurulu üyesi olan siz değerli muhtar kardeşlerimiz bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımız ve hizmetlerimizin vatandaşlarımızla birlikte esas sahiplerisiniz" dediği mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi, sorunları ve talepleri dinledi. Başkan Köşker, Mollafenari'de düzenlenen yemekli toplantıda mahalle muhtarlarını ağırladı. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyesi Sadık Güvenç ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantı da muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Köşker, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi. "Belediye meclis üyeleri gibi bir anlamda Gebze'mizin bakanlar kurulu üyesi olan siz değerli muhtar kardeşlerimiz bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımız ve hizmetlerimizin vatandaşlarımızla birlikte esas sahiplerisiniz" diyen Başkan Köşker, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerler başta olmak üzere mahallelere yapılacak yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her mahalleye eşit hizmet parolasıyla 6 yıldan bu yana hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Köşker, toplantının son bölümünde muhtarların sorularını cevaplandırdı.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Köşker, "Belediye meclis üyeleri gibi bir anlamda Gebze'mizin bakanlar kurulu üyesi olan siz değerli muhtar kardeşlerimiz bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımız ve hizmetlerimizin vatandaşlarımızla birlikte esas sahiplerisiniz" dediği mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi, sorunları ve talepleri dinledi.

Başkan Köşker, Mollafenari'de düzenlenen yemekli toplantıda mahalle muhtarlarını ağırladı. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyesi Sadık Güvenç ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantı da muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Köşker, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi. "Belediye meclis üyeleri gibi bir anlamda Gebze'mizin bakanlar kurulu üyesi olan siz değerli muhtar kardeşlerimiz bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımız ve hizmetlerimizin vatandaşlarımızla birlikte esas sahiplerisiniz" diyen Başkan Köşker, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerler başta olmak üzere mahallelere yapılacak yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her mahalleye eşit hizmet parolasıyla 6 yıldan bu yana hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Köşker, toplantının son bölümünde muhtarların sorularını cevaplandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.