Gözün aydın Darıca

Darıca 09.02.2017 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gözün aydın Darıca

DARICA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNAS İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Darıca'da uzun süredir yapılması beklenen yeni emniyet müdürlüğü binası için ilk kazma vuruldu. 7 Şubat'ta ihaleyi alan firmaya yer tahsisi yapılmıştı. Yer tahsisinin ardından çalışmalar da başladı. Yeni emniyet binasının temeli kazılmaya başlandı. Geçici olarak hizmet veren Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü böylece modern bir binaya kavuşmuş olacak. 3 BİN METREKARE ALANA SAHİP OLACAK Darıca’da bulunan Bayramoğlu Kavşağı’nda bulunan arsaya yapılacak olan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binası toplamda 3 bin metrekare alana sahip olacak. Projesinde oldukça modern bir mimari kullanılacak olan Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası için kısa bir süre önce ihale yapılmış ve 7 Şubat’ta da yer tahsisi yapılmıştı. Yer tahsisinin ardından ilk kazma vuruldu. Emniyet binası için çalışmaların hızlı bir şekilde sürmesi ve kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.
DARICA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNAS İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Darıca'da uzun süredir yapılması beklenen yeni emniyet müdürlüğü binası için ilk kazma vuruldu. 7 Şubat'ta ihaleyi alan firmaya yer tahsisi yapılmıştı. Yer tahsisinin ardından çalışmalar da başladı. Yeni emniyet binasının temeli kazılmaya başlandı. Geçici olarak hizmet veren Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü böylece modern bir binaya kavuşmuş olacak.

3 BİN METREKARE ALANA SAHİP OLACAK

Darıca’da bulunan Bayramoğlu Kavşağı’nda bulunan arsaya yapılacak olan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binası toplamda 3 bin metrekare alana sahip olacak. Projesinde oldukça modern bir mimari kullanılacak olan Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası için kısa bir süre önce ihale yapılmış ve 7 Şubat’ta da yer tahsisi yapılmıştı. Yer tahsisinin ardından ilk kazma vuruldu. Emniyet binası için çalışmaların hızlı bir şekilde sürmesi ve kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.