19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gramajı düştü, fiyatı aynı kaldı

Kocaeli 29.09.2018 - 07:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gramajı düştü, fiyatı aynı kaldı

Kocaeli'de geçtiğimiz günlerde ekmeğin gramajı düşürülmüş, fiyatı ise aynı kalmıştı. Tepki çeken kararın ardından valilik dün çok sayıda fırına ceza kesmişti. Bugün yine ekmeğe zam geldiği açıklandı

Kocaeli Fırıncılar Odası ekmeğin gramajını 250 gramdan 200 grama düşürmüş, fiyatın ise 1,25 TL olarak aynı kalacağını açıklamıştı. Halkın tepkisi üzerine valilik kentte denetlenen 51 fırından 40'ına ceza yazmıştı. Kocaeli Fırıncılar Odası bugün bir kez daha zam talebinde bulundu, Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği bu talebi onayladı. Buna göre ekmeğin gramajı 250 gramdan 210 grama düştü, fiyatı ise 1,25 TL olarak aynı kaldı.  Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu zam kararını böyle duyurdu: “Ekmeğin maliyet unsurları ile tüketicilerin ihtiyaç ve alım gücü arasında sağlıklı bir denge kurmaya çalışmış ve İlimizde bulunan ekmek üreticilerinin de korunması adına Kocaeli İlimiz Merkez İlçe ve tüm İlçelerde geçerli olmak üzere ekmek fiyatlarına yeni düzenleme getirmesi zorunlu hale gelmiştir. Bu sebeple bugünden itibaren İlimiz Merkez ve tüm ilçelerinde geçerli olmak üzere yürürlükte bulunan fiyatı (1,25 TL) değişmemek şartı ile 210 gr olarak satışına devam edilecektir."  
Kocaeli'de geçtiğimiz günlerde ekmeğin gramajı düşürülmüş, fiyatı ise aynı kalmıştı. Tepki çeken kararın ardından valilik dün çok sayıda fırına ceza kesmişti. Bugün yine ekmeğe zam geldiği açıklandı

Kocaeli Fırıncılar Odası ekmeğin gramajını 250 gramdan 200 grama düşürmüş, fiyatın ise 1,25 TL olarak aynı kalacağını açıklamıştı. Halkın tepkisi üzerine valilik kentte denetlenen 51 fırından 40'ına ceza yazmıştı. Kocaeli Fırıncılar Odası bugün bir kez daha zam talebinde bulundu, Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği bu talebi onayladı. Buna göre ekmeğin gramajı 250 gramdan 210 grama düştü, fiyatı ise 1,25 TL olarak aynı kaldı. 

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu zam kararını böyle duyurdu: “Ekmeğin maliyet unsurları ile tüketicilerin ihtiyaç ve alım gücü arasında sağlıklı bir denge kurmaya çalışmış ve İlimizde bulunan ekmek üreticilerinin de korunması adına Kocaeli İlimiz Merkez İlçe ve tüm İlçelerde geçerli olmak üzere ekmek fiyatlarına yeni düzenleme getirmesi zorunlu hale gelmiştir. Bu sebeple bugünden itibaren İlimiz Merkez ve tüm ilçelerinde geçerli olmak üzere yürürlükte bulunan fiyatı (1,25 TL) değişmemek şartı ile 210 gr olarak satışına devam edilecektir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.