GS-FB derbisi seyircisiz oynanacak

Spor 20.03.2016 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GS-FB derbisi seyircisiz oynanacak

GS-FB derbisi seyircisiz oynanacak

por Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanacak. Türk Telekom Arena'nın kapıları saat 17'de seyircilere açılmıştı ancak saat 17.25 gibi seyircisiz oynanacağı duyurulunca stata giriş yapan taraftarlar da ıslıkla bu kararı protesto etti.
GS-FB derbisi seyircisiz oynanacak

por Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Türk Telekom Arena'nın kapıları saat 17'de seyircilere açılmıştı ancak saat 17.25 gibi seyircisiz oynanacağı duyurulunca stata giriş yapan taraftarlar da ıslıkla bu kararı protesto etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.