GTO, Arefe'den Bayramlaştı

Gebze 20.08.2018 - 18:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO, Arefe'den Bayramlaştı

Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı bayramlaşma programını Arefe Gününde gerçekleştirdi.

Bayramlaşma programına GTO Yönetim Kurul Üyeleri, Meclis Üyeleri, eski üyeler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda çalışanları katıldı. Bayramlaşma programında meclis salonuna gelen davetlilere yönelik selamlama konuşması yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, "Manevi zenginliğimiz olan bu bayram birlik ve beraberliğimizi sağlamasını diliyorum. Bizler bugünlerde bir araya geleceğiz ki bugünleri yaşatacağız. Bizim amacımız bu bayramların yaşatmak istiyoruz. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan kaosu biliyoruz.  Ekonominin canlanması için huzurun olması gerekir. Bugünlerde birlik içinde olmalıyız. AMERİKA CANAVARINIDA YENECEĞİZ Ağustos ayları Türkler için hep önemli olaylara neden olmuştur. Malazgirit Zafer Ağustos ayında gerçekleşti. 30 Ağustos Zafer Bayramını bu ayda yaşadık. 17 Ağustos depremi yine bu ay içinde yaşandı. Kurban Bayramı'nı da ağustos ayı içinde yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde bir başka zafer bayramını yaşayacağız. Ekonomi canavarını, döviz canavarını Amerika canavarını yenip yeni bir Ekonomi Zafer Bayramı yaşarız.  Bu vatan bize miras bırakıldı. Duyarlı davranmamız gerekiyor. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bayramlaşma programının ardından konuklara Gebze Çöreği ikram edildi. GÖRGÜN'ÜN SELAMLARINI İLETTİ Kocaeli Milletvekili Aleaatin Kurt döneminde Gebze'de eğitim öğretim faaliyetlerine başlaya GYTE'nin sanayi-üniversite açılımına yetersiz kaldığını ensititünün devlet üniversite kimliğine kavuşmasının ardından kente ve ülkeye büyük katkıları olduğunu da belirten Çiler, "Bugün üniversite öğrencilerinin tercih noktasında GTÜ dördüncü sırada yer aldı. Mezunlarını işe almakta tercih edilmesinde GTÜ ikinci sırada yer aldı. Gerek araştırma özelliği gerekse vizyonu ile 3 Buçuk yılda büyük başarılara imza atan GTÜ'nün ASELSAN'a Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olan Haluk Görgün'ün sizlere selamı var. GTÜ içinde bir anaokulu, bir ilokul, bir lise yapımının ardından bir de yurt yapımının müjdesini vermek isterim. Yurttan gelecek gelir vakfa verilecek. Vakıf bu geliri yine üniversite öğrencilerine burs olarak kullanacak."dedi. TOPLANMA MERKEZİ YİNE GÜNDEMİNDE 17 Ağustos'ta yaşanan depremin ardından toplumun bilinçlenmesi, önlemlerin alınması adına sürekli bu konuyu gündemde tutmak istediklerini belirten Çiler, "Deprem her zaman yazın ortasında olmaz. Bir gün 17 Ocak'ta yaşarsak, sısınma problemi ortaya çıkacak. Radyasyon yayılım riski var. İletişim kurulamayacak. Yol ulaşımında sorunlar yaşanack. Askeri Kışla'nın TOKİ'ye devrinin iptalinden sonra burada mutlaka vatandaşların ihriyaçlarının karşılanacağı bir şekilde dizaynı ile toplanma merkezi konuşlandırmalıyız."dedi.  
Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı bayramlaşma programını Arefe Gününde gerçekleştirdi.

Bayramlaşma programına GTO Yönetim Kurul Üyeleri, Meclis Üyeleri, eski üyeler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda çalışanları katıldı. Bayramlaşma programında meclis salonuna gelen davetlilere yönelik selamlama konuşması yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, "Manevi zenginliğimiz olan bu bayram birlik ve beraberliğimizi sağlamasını diliyorum. Bizler bugünlerde bir araya geleceğiz ki bugünleri yaşatacağız. Bizim amacımız bu bayramların yaşatmak istiyoruz. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan kaosu biliyoruz.  Ekonominin canlanması için huzurun olması gerekir. Bugünlerde birlik içinde olmalıyız.

AMERİKA CANAVARINIDA YENECEĞİZ

Ağustos ayları Türkler için hep önemli olaylara neden olmuştur. Malazgirit Zafer Ağustos ayında gerçekleşti. 30 Ağustos Zafer Bayramını bu ayda yaşadık. 17 Ağustos depremi yine bu ay içinde yaşandı. Kurban Bayramı'nı da ağustos ayı içinde yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde bir başka zafer bayramını yaşayacağız. Ekonomi canavarını, döviz canavarını Amerika canavarını yenip yeni bir Ekonomi Zafer Bayramı yaşarız.  Bu vatan bize miras bırakıldı. Duyarlı davranmamız gerekiyor. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bayramlaşma programının ardından konuklara Gebze Çöreği ikram edildi.

GÖRGÜN'ÜN SELAMLARINI İLETTİ

Kocaeli Milletvekili Aleaatin Kurt döneminde Gebze'de eğitim öğretim faaliyetlerine başlaya GYTE'nin sanayi-üniversite açılımına yetersiz kaldığını ensititünün devlet üniversite kimliğine kavuşmasının ardından kente ve ülkeye büyük katkıları olduğunu da belirten Çiler, "Bugün üniversite öğrencilerinin tercih noktasında GTÜ dördüncü sırada yer aldı. Mezunlarını işe almakta tercih edilmesinde GTÜ ikinci sırada yer aldı. Gerek araştırma özelliği gerekse vizyonu ile 3 Buçuk yılda büyük başarılara imza atan GTÜ'nün ASELSAN'a Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olan Haluk Görgün'ün sizlere selamı var. GTÜ içinde bir anaokulu, bir ilokul, bir lise yapımının ardından bir de yurt yapımının müjdesini vermek isterim. Yurttan gelecek gelir vakfa verilecek. Vakıf bu geliri yine üniversite öğrencilerine burs olarak kullanacak."dedi.

TOPLANMA MERKEZİ YİNE GÜNDEMİNDE

17 Ağustos'ta yaşanan depremin ardından toplumun bilinçlenmesi, önlemlerin alınması adına sürekli bu konuyu gündemde tutmak istediklerini belirten Çiler, "Deprem her zaman yazın ortasında olmaz. Bir gün 17 Ocak'ta yaşarsak, sısınma problemi ortaya çıkacak. Radyasyon yayılım riski var. İletişim kurulamayacak. Yol ulaşımında sorunlar yaşanack. Askeri Kışla'nın TOKİ'ye devrinin iptalinden sonra burada mutlaka vatandaşların ihriyaçlarının karşılanacağı bir şekilde dizaynı ile toplanma merkezi konuşlandırmalıyız."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.