19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO: “Birlikte başaracağız”

Gebze 20.03.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO: “Birlikte başaracağız”

Gebze Ticaret odası sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korona virüs açıklamaları ve ekonomik paket ile ilgili destek açıklaması yaparak, “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile bu zor günleri hep birlikte sağlıkla aşacağız” dedi. Gebze Ticaret odası sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korona virüs açıklamaları ve ekonomik paket ile ilgili bir açıklama yaptı. GTO’dan yapılan açıklama şu şekilde; Sayın Cumhurbaşkanımızın Kovid19 salgınına ilişkin açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile bu zor günleri hep birlikte sağlıkla aşacağımıza inanıyor ve başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Birlik Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” PANİK YOK TEDBİR VAR Öte yandan Gebze Ticaret Odasında korona virüs salgını nedeniyle önlemler devam ediyor. Coronavirüs karşısında tüm ziyaretçiler ve çalışanlar için tedbirler sıkı tutulurken çalışmalar titizlikle devam ediyor. Gebze Ticaret Odası yetkilileri korona virüs tehdidi nedeniyle vatandaşları önlemler konusunda uyarırken GTO olarak her anlamda üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerinin altını çizerek “panik değil tedbir önemli” yorumunu yapıyorlar.

Gebze Ticaret odası sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korona virüs açıklamaları ve ekonomik paket ile ilgili destek açıklaması yaparak, “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile bu zor günleri hep birlikte sağlıkla aşacağız” dedi.

Gebze Ticaret odası sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korona virüs açıklamaları ve ekonomik paket ile ilgili bir açıklama yaptı. GTO’dan yapılan açıklama şu şekilde; Sayın Cumhurbaşkanımızın Kovid19 salgınına ilişkin açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile bu zor günleri hep birlikte sağlıkla aşacağımıza inanıyor ve başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Birlik Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz”

PANİK YOK TEDBİR VAR

Öte yandan Gebze Ticaret Odasında korona virüs salgını nedeniyle önlemler devam ediyor. Coronavirüs karşısında tüm ziyaretçiler ve çalışanlar için tedbirler sıkı tutulurken çalışmalar titizlikle devam ediyor. Gebze Ticaret Odası yetkilileri korona virüs tehdidi nedeniyle vatandaşları önlemler konusunda uyarırken GTO olarak her anlamda üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerinin altını çizerek “panik değil tedbir önemli” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.