19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’da bir “KARMAŞA”

Gebze 31.01.2016 - 08:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO’da bir “KARMAŞA”

Beyaz Ay Derneği Kocaeli/Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti’nin yazdığı “Karmaşa” isimli polisiye romanın imza günü Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşti.

Gebze Ticaret Odası ‘nda gerçekleşen imza törenine bölgemizden bir çok sivil topluk kuruluşu temsilcisi gelirken Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Darıca Farabi Develet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar ve Gebze Ticaret Odası Yönetim urulu Başkanı Nail Çiler imza töreninde protokolü oluşturan isimler oldu.Törende uzun bir selamlama konuşması yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Hepimi birer engelli adayıyız. O yüzden engelli vatandaşlarımıza deste olmalıyız. Bakındestek olmalıyız diyorum. Acıyalım demiyorum. Furkan Eşitti kardeşim bu kntte aldığı nefesi bu kente veriyor. Ben şahsen bu kentten aldığı nefesi bu kente veren herkese destek vermek gerektiğini düşünüyorum. “dedi. EŞİTTİ TEBESSÜM OLUŞTURDU GTO Başkanı Nail Çiler’in ardından kürsüye gelen Furkan Uğur Eşitti konuşması esnasında salona gelen davetlilere adeta bir stand-up şov yaptı. Anılarını anlatırken salonu kahkaya boğan Eşitti toplumun engelliyi anlaması ve  ilişki kurması adına bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra kürsüye gelen Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Haluk Görgün’de salondaki davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.Ardından program Eşitti’nin kitabını imzalayarak gelen davetlilere dağıtması ile son buldu.
Beyaz Ay Derneği Kocaeli/Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti’nin yazdığı “Karmaşa” isimli polisiye romanın imza günü Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşti.

Gebze Ticaret Odası ‘nda gerçekleşen imza törenine bölgemizden bir çok sivil topluk kuruluşu temsilcisi gelirken Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Darıca Farabi Develet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar ve Gebze Ticaret Odası Yönetim urulu Başkanı Nail Çiler imza töreninde protokolü oluşturan isimler oldu.Törende uzun bir selamlama konuşması yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Hepimi birer engelli adayıyız. O yüzden engelli vatandaşlarımıza deste olmalıyız. Bakındestek olmalıyız diyorum. Acıyalım demiyorum. Furkan Eşitti kardeşim bu kntte aldığı nefesi bu kente veriyor. Ben şahsen bu kentten aldığı nefesi bu kente veren herkese destek vermek gerektiğini düşünüyorum. “dedi.

EŞİTTİ TEBESSÜM OLUŞTURDU

GTO Başkanı Nail Çiler’in ardından kürsüye gelen Furkan Uğur Eşitti konuşması esnasında salona gelen davetlilere adeta bir stand-up şov yaptı. Anılarını anlatırken salonu kahkaya boğan Eşitti toplumun engelliyi anlaması ve  ilişki kurması adına bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra kürsüye gelen Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Haluk Görgün’de salondaki davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.Ardından program Eşitti’nin kitabını imzalayarak gelen davetlilere dağıtması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.