19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’da eğitim tam gaz!

Gebze 08.10.2015 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO’da eğitim tam gaz!

Farklı konu ve konularda eğitim faaliyetleri düzenleyen Gebze Ticaret Odası, üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Farklı konu ve konularda eğitim faaliyetleri düzenleyen Gebze Ticaret Odası, üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor. Yılbaşından itibaren belirli mükellefler için zorunlu olacak ve belirtilen tarihte geçmeyenler için Vergi Usul Kanununun ceza hükümlerinin tatbik olunacağı "E- Defter, E-Fatura ve E-Tebligat" uygulaması hakkında üyelerimizi ve bölgemizde hizmet veren muhasebecileri bilgilendirmek amacıyla Gebze Ticaret Odası’nda bilgilendirme semineri düzenlendi. KONUNUN UZMANLARI BİLGİ VERDİ Türk İktisat Profesörü Mithat Melen' in güncel ekonomik durum değerlendirmesi ile başlayan ve yoğun bir katılımla gerçekleşen seminer programında, Kaya&Bekler Yeminli Mali Müşavirlik, Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. ile ISIS Bilişim Teknolojileri firması yetkilileri tarafından E-Defter, E-Fatura ve E-Tebligat uygulamaları hakkında katılımcılar bilgilendirildi.   
Farklı konu ve konularda eğitim faaliyetleri düzenleyen Gebze Ticaret Odası, üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Farklı konu ve konularda eğitim faaliyetleri düzenleyen Gebze Ticaret Odası, üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor. Yılbaşından itibaren belirli mükellefler için zorunlu olacak ve belirtilen tarihte geçmeyenler için Vergi Usul Kanununun ceza hükümlerinin tatbik olunacağı "E- Defter, E-Fatura ve E-Tebligat" uygulaması hakkında üyelerimizi ve bölgemizde hizmet veren muhasebecileri bilgilendirmek amacıyla Gebze Ticaret Odası’nda bilgilendirme semineri düzenlendi.

KONUNUN UZMANLARI BİLGİ VERDİ

Türk İktisat Profesörü Mithat Melen' in güncel ekonomik durum değerlendirmesi ile başlayan ve yoğun bir katılımla gerçekleşen seminer programında, Kaya&Bekler Yeminli Mali Müşavirlik, Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. ile ISIS Bilişim Teknolojileri firması yetkilileri tarafından E-Defter, E-Fatura ve E-Tebligat uygulamaları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.