GTO’da ‘İdlib’ toplantısı!

Gebze 01.03.2020 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’da ‘İdlib’ toplantısı!

Gebze Ticaret Odası, İdlib’de yaşanan askerlerimize yönelik hain saldırıda Şehit düşen askerlerimizi anmak, ordumuza ve devletimize destek amacıyla yarın basın toplantısı düzenliyor. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimizi anmak, ordumuza ve devletimize destek olmak, bütün milli meselelerde olduğu gibi bu konuda da milli bir duruş göstermek amacıyla yarın saat: 11.00’de Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenleyecek. ÇİLER, MİLLİ DURUŞ SERGİLİYOR Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimizi anmak, ordumuza ve devletimize destek olmak, bütün milli meselelerde olduğu gibi bu konuda da milli bir duruş göstermek amacıyla 02.03.2020 Pazartesi günü Saat: 11:00 de Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenlenecek olup, toplantıya katılım hususunu bilgilerinize sunarım.” dedi. Öte yandan gerçekleşecek olan programa yoğun katılım olması beklenirken GTO Başkanı Nail Çiler, ülkemizin zor günlerinde bir kez daha milli duruş sergilemiş olacak.  

Gebze Ticaret Odası, İdlib’de yaşanan askerlerimize yönelik hain saldırıda Şehit düşen askerlerimizi anmak, ordumuza ve devletimize destek amacıyla yarın basın toplantısı düzenliyor.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimizi anmak, ordumuza ve devletimize destek olmak, bütün milli meselelerde olduğu gibi bu konuda da milli bir duruş göstermek amacıyla yarın saat: 11.00’de Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenleyecek.

ÇİLER, MİLLİ DURUŞ SERGİLİYOR

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimizi anmak, ordumuza ve devletimize destek olmak, bütün milli meselelerde olduğu gibi bu konuda da milli bir duruş göstermek amacıyla 02.03.2020 Pazartesi günü Saat: 11:00 de Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenlenecek olup, toplantıya katılım hususunu bilgilerinize sunarım.” dedi. Öte yandan gerçekleşecek olan programa yoğun katılım olması beklenirken GTO Başkanı Nail Çiler, ülkemizin zor günlerinde bir kez daha milli duruş sergilemiş olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.